Voedingsbeleid


Wat zegt het voedingscentrum?

Het Voedingscentrum geeft op basis van de richtlijnen van het RIVM diverse tips en advies over wat gezonde voeding voor kinderen precies is. Een goed voedingsbeleid vormt de basis van een gezonder kinderopvang. Fruit en groenten maken hier uiteraard deel van uit. Zou u het prettig vinden als er een deskundige op gebied van fruit en groenten eens meekijkt naar uw eigen voedingsbeleid? Vraag het aan ons en wij voorzien u graag van informatie en tips.Ga voor duurzame fruit en groenten:

Op zoek naar duurzame en verantwoorde producten? Van Kekem Fruit is PlanetProof gecertificeerd. Dit betekent dat al onze eigen producten duurzamer zijn geproduceerd en daardoor beter zijn voor natuur, milieu, klimaat en dier. Op de appels en peren, uit eigen boomgaarden, worden bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen toegepast dan de standaarden die gelden in en voor de Nederlandse supermarkten. We houden toezicht op de producten tot ze lekker sappig en zoet zijn. Veilig en gezond voor uw kinderopvang! 

Zowel Van Kekem Fruit, als de toeleveranciers van het overige (exotisch) fruit zijn volledig en aantoonbaar gecertificeerd. Via Van Kekem Fruit krijgt u fruit en groenten welke voldoen aan alle strikte eisen rondom voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. En misschien nog wel het belangrijkst? Kinderen zijn kritische eters en zijn dól op de fruit en groenten van Van Kekem Fruit. En blije kinderen zorgen voor tevreden ouders toch? Precies wat elke gezonde kinderopvang nodig heeft.

Heeft u specifieke vragen over de duurzaamheid van onze producten? Stel ze ons en onze specialisten u alle informatie die
u nodig heeft. 


Gezonde kinderopvang?

Heeft u een gezonde kinderopvang? Kies voor Van Kekem Fruit en weet zeker dat u de juiste keuze maakt. U krijgt vers, en lekker fruit vol vitamines en vezels. Speciale wensen? Aarzel niet, laat het ons weten! Bestel bijvoorbeeld extra grote appels wanneer u snel veel stukjes appel wilt snijden. Ga juist voor de kleine appels wanneer u ze per stuk aan de kinderen uit wilt delen. Ze hebben precies de goede maat voor een kleine kinderhand. Variatie is bij Van Kekem Fruit de norm, veelzijdigheid de standaard. 

Bekijk het speciale assortiment dat bestaat uit meer dan 45 soorten fruit, gedroogd fruit en groenten. Alle fruit en groenten worden uitsluitend geleverd aan kinderopvanglocaties. Geniet voortaan van vrolijke kinderen die hun dagelijkse portie fruit met smaak met alle plezier opeten.Ondersteuning in communicatie

Ouders willen graag het beste voor hun kind. Alleen het allerbeste is daarom goed genoeg voor de kinderen op uw locatie. Ouders stellen soms gerichte en/of kritische vragen over de voeding die hun kind bij uw kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal krijgt. Hebt u dan alle antwoorden paraat? 

De medewerkers van Van Kekem Fruit helpen u graag bij het vinden van die juiste antwoorden. Vragen over de herkomst van de door Van Kekem Fruit geleverde fruit en groenten? Of over hoe duurzaam ons fruit is? Stel ze! Neem contact met ons op en wij vertellen u alles wat u wil weten. 

Ook voor advies over allerlei leuke fruit activiteiten, themaweken en/of speciale acties met groenten en fruit bent u bij Van Kekem Fruit aan het goede adres. Wij denken graag met u mee!

Neem vandaag nog contact met ons op en krijg antwoord op al uw (fruit) vragen!