Voedingsbeleid


Wat zegt het voedingscentrum eigenlijk over fruit en groente voor uw kinderopvang?

Het Voedingscentrum geeft op basis van de richtlijnen van het RIVM voor gezonde kinderopvang diverse tips en advies over wat gezonde voeding voor kinderen precies is. Fruit en groenten maken hier uiteraard deel van uit. Fruit en groenten welke u bij Van Kekem Fruit bestelt voldoen altijd in ruime mate aan de richtlijnen van het RIVM. Zou u het prettig vinden als er een deskundige op gebied van fruit en groenten eens meekijkt naar uw eigen voedingsbeleid? Vraag het aan ons en wij voorzien u graag van informatie en tips.Doe eens duurzaam fruit: geef de kinderen groente en fruit van eigen bodem

Op zoek naar duurzame en verantwoorde producten? Deze vindt u bij Van Kekem Fruit. Op de appels en peren, uit eigen boomgaarden, worden minder bestrijdingsmiddelen toegepast dan de standaarden die gelden in en voor de Nederlandse supermarkten. We houden toezicht op de producten tot ze lekker sappig en zoet zijn. Veilig en gezond voor uw kinderopvang! 

Zowel Van Kekem Fruit, als de toeleveranciers van de overige (exotisch) fruit zijn volledig en aantoonbaar gecertificeerd. Via Van Kekem Fruit krijgt u fruit en groenten welke voldoen aan alle strikte eisen rondom voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. En misschien nog wel het belangrijkst? Kinderen zijn kritische eters en zijn dól op de fruit en groenten van Van Kekem Fruit. En blije kinderen zorgen voor tevreden ouders toch? Precies wat elke gezonde kinderopvang nodig heeft.Veilig & verantwoord fruit, vol vitaminen en vezels

Kies voor Van Kekem Fruit en weet zeker dat u de juiste keuze maakt. U krijgt vers, en lekker fruit vol vitamines en vezels. Specialse wensen? Aarzel niet, laat het ons weten! Bestel bijvoorbeeld extra grote appels wanneer u snel veel stukjes appel wilt snijden. Ga juist voor de kleine appels wanneer u ze per stuk aan de kinderen uit wilt delen. Ze hebben precies de goede maat voor een kleine kinderhand. Variatie is bij Van Kekem Fruit de norm, veelzijdigheid de standaard. 

Bekijk het speciale assortiment dat bestaat uit meer dan 45 soorten fruit, gedroogd fruit en groenten. Geniet voortaan van vrolijke kinderen die hun dagelijkse portie fruit met smaak met alle plezier opeten.Kwaliteitscontroles Fruitmasters

Jaarlijks wordt het fruit dat u via Van Kekem Fruit besteld gecontroleerd door de coöperatieve organisatie Fruitmasters. Fruitmasters staat garant voor de consumptieveiligheid en kwaliteitsborging van Nederlands fruit. En wat blijkt? Keer op keer scoort het fruit van Van Kekem Fruit ontzettend hoog op kwaliteit en ontzettend laag op het residu van bestrijdingsmiddelen. 

Heeft u specifieke vragen over de duurzaamheid van onze producten? Stel ze ons en wij geven u alle informatie die u nodig heeft. Van Kekem Fruit levert u gezond en lekker verantwoord fruit en groente voor de kinderopvang.Vraag en antwoord dagelijkse kinderopvang

Ouders willen graag het beste voor hun kind. Alleen het allerbeste is daarom goed genoeg voor de kinderen op uw locatie. Ouders stellen soms gerichte en/of kritische vragen over de voeding die hun kind bij uw kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal krijgt. Hebt u dan alle antwoorden paraat? 

De medewerkers van Van Kekem Fruit helpen u graag bij het vinden van die juiste antwoorden. Vragen over de herkomst van de door Van Kekem Fruit geleverde fruit en groenten? Of over hoe duurzaam ons fruit is? Stel ze! Neem contact met ons op en wij vertellen u alles wat u wil weten. 

Ook voor advies over allerlei leuke fruit activiteiten, themaweken en/of speciale acties met groenten en fruit bent u bij Van Kekem Fruit aan het goede adres. Wij denken graag met u mee!

Neem vandaag nog contact met ons op en krijg antwoord op al uw (fruit) vragen!