Probeer één week gratis fruit & groente op jouw locatie!

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul het formulier in.

1 week gratis proberen?

Ja écht.

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Proefweek

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

No items found.

Dé specialist voor jouw fruit en groente

Bij Van Kekem Fruit zorgen we voor jouw dagelijkse dosis verse fruit en groente. Wij leveren maatwerk voor kinderopvangorganisaties, scholen en werkplekken. Gewoon goed geregeld. Met meer dan 60 seizoensgebonden fruit- en groente valt er altijd voldoende te variëren. Kies jij zelf of laat je de keuze over aan onze fruitkenners? Van Kekem Fruit staat voor je klaar!

Samen is het codewoord bij Van Kekem Fruit: Wekelijks leveren wij samen fruit en groente bij meer dan 1400 locaties in heel Nederland.
Hein en Kees van Kekem

Rechtstreeks van Hollandse bodem

Fruit telen is al meer dan 200 jaar ons vak. Ons familiebedrijf is ooit begonnen met een paar appelbomen in het dorp Ameide (provincie Utrecht). Elke nieuwe generatie werd geënt op de vorige; zo groeiden onze kennis, ervaring en vakmanschap. Hierdoor bezorgen we nu zoveel mogelijk producten rechtstreeks uit onze eigen boomgaarden. Voor de overige fruit en groente werken we samen met lokale en gespecialiseerde toeleveranciers. Altijd gevarieerd en seizoensgebonden. Inmiddels staan we iedere week klaar voor meer dan 1400 verschillende klanten. Dat doen we met veel aandacht, een glimlach en beide benen op de grond.

Altijd gratis bezorging

Gratis bezorging door een vaste bezorger van Van Kekem Fruit. Iedere bezorgdag staat er op een vast tijdstip een vertrouwd gezicht op de stoep. Onze collega zet de bestelling altijd op de gewenste plek. Wel zo makkelijk. Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw kinderopvang, school of werkplek? Neem vrijblijvend contact met ons op. We ontmoeten je graag.

  • Zoveel mogelijk rechtstreeks uit onze eigen boomgaarden.
  • Altijd gratis bezorging.
  • Vaste bezorger, vaste route.
  • Bespaar tijd: wij herhalen automatisch de laatste bestelling.
  • Meer dan 70 verschillende producten in ons assortiment.

1

1

Contact

Fruit en groente voor jouw werkplek, school of kinderopvang? Samen kijken we wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Vul jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

Kennismaken

2

2

Enthousiast geworden van onze mogelijkheden? We vinden het leuk om eens kennis te maken en ontmoeten je graag!

Proeven

Wij bieden jullie de mogelijkheid om onze fruit en groente één week gratis te proberen op één van jullie locaties. Op deze manier maken jullie kennis met onze producten, kwaliteit en service.

3

3

Vragen over de proefweek?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over de gratis proefweek, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Waar komt Van Kekem Fruit vandaan?

Onze boomgaarden zijn gevestigd in en rondom Ameide (provincie Utrecht). Je kunt ons vinden aan de Broekseweg 90a. Ons kantoor staat tussen de appel- en perenbomen. Ben je in de buurt? Laat het ons weten. Je bent van harte welkom!

Hoe duurzaam zijn de fruit en groente van Van Kekem Fruit?

De producten uit onze eigen boomgaarden zijn Planet-Proof gecertificeerd. Een onafhankelijk keurmerk voor duurzame producten. Onze toeleveranciers voldoen ook aan alle eisen rondom kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal. In onze boomgaarden laten we lieveheersbeestjes ongewenste beestjes verjagen, bestrijden we ziektes in de bomen door deze handmatig te controleren en laten we bijen de bloeiende bomen bestuiven. Meer informatie over duurzaamheid? Neem vooral een kijkje in ons duurzaamheidsbeleid!