Wekelijks vers fruit op jouw gezonde school?

Kinderen gezond leren eten? We doen het samen! Vul hier jouw gegevens in en wij zorgen voor een passend voorstel voor jouw school.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
SCHOOLFRUIT

Onze voordelen:

  • Gratis bezorging
  • Wij zorgen voor variatie
  • Makkelijk eetbaar fruit
  • Rechtstreeks uit onze boomgaard
  • Vaste bezorger, vast tijdstip
  • Bestellen is niet nodig
  • Wij houden rekening met schoolvakanties

Twee weken gratis schoolfruit

Ja écht! Wij bieden jullie de mogelijkheid om onze fruit en groente twee weken gratis te proberen. Jullie kunnen gewoon het aantal stuks bestellen dat jullie zouden willen ontvangen, er zitten geen addertjes onder het gras. Op deze manier kunnen jullie kennismaken met onze producten, service, kwaliteit én bezorger.

Fruit op jouw gezonde school

Schoolfruit voor de kinderen op jouw school legt de basis voor gezonde leefstijl in de toekomst. Fruit eten met de kinderen is niet alleen gezond, maar ook hartstikke leuk en leerzaam: ga met hen op ontdekkingstocht en probeer verschillende smaken en structuren. Maak van het fruitmoment een feestje en betrek de kinderen zoveel mogelijk bij deze gezonde activiteit.

Meer weten? 

Wil je meer weten over wat Van Kekem Fruit kan betekenen voor jouw school (en eventueel de lerarenkamer?)
Kijk dan snel op onze pagina over fruit op school.

Schoolfruit, appels

1

1

Contact

Fruit en groente op jouw school? Samen kijken we wat wij voor jouw school kunnen betekenen. Vul jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

Kennismaken

2

2

Enthousiast geworden van onze mogelijkheden? We vinden het leuk om eens kennis te maken en ontmoeten je graag!

Proeven

De eerste twee weken zijn volledig gratis, zo maken de kinderen kennis met onze producten, service en kwaliteit.

3

3

Vragen over fruit en groente bij jou op school?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over fruit bij jou op school, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

Waar komt Van Kekem Fruit vandaan?

Onze boomgaarden zijn gevestigd in en rondom Ameide (provincie Utrecht). Je kunt ons vinden aan de Broekseweg 90a. Ons kantoor staat tussen de appel- en perenbomen. Ben je in de buurt? Laat het ons weten. Je bent van harte welkom!

Schoolfruit bestelling

Dat is niet nodig! In samenspraak met jouw school zorgen wij wekelijks voor variatie in jullie bestelling.

De eerste twee weken gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de twee gratis proefweken en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe duurzaam zijn de fruit en groente van Van Kekem Fruit?

De producten uit onze eigen boomgaarden zijn Planet-Proof gecertificeerd. Een onafhankelijk keurmerk voor duurzame producten. Onze toeleveranciers voldoen ook aan alle eisen rondom kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal. In onze boomgaarden laten we lieveheersbeestjes ongewenste beestjes verjagen, bestrijden we ziektes in de bomen door deze handmatig te controleren en laten we bijen de bloeiende bomen bestuiven.