Schoolfruit

Met schoolfruit van Van Kekem Fruit uit Ameide zorg je ervoor dat de leerlingen van jouw school altijd toegang hebben tot een gezond en lekker tussendoortje. De beste manier om kinderen te motiveren om gezond te eten, is om te zorgen dat fruit altijd gemakkelijk verkrijgbaar is op school. Zo kunnen ze snel en gemakkelijk een voedzame snack pakken. Met schoolfruit maak je gezond eten bovendien leuk en lekker, want wij zorgen ervoor dat je altijd een seizoensgebonden en gevarieerd aanbod ontvangt.

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Schoolfruit

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Kies jouw pakket
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Ons schoolfruit is lekker en handig

De kennis en ervaring die kinderen opdoen op school, blijven hun hele leven lang bij hen. Daarom is het zeker voor scholieren belangrijk om toegang te hebben tot gezonde voeding op school, zoals ons gevarieerde fruit. Ons hoogwaardige fruit zit boordevol gezonde vitaminen en vezels waarmee je de kinderen op een gezonde manier energie geeft. Bovendien leren ze dan van jongs af aan dat gezond eten lekker en gemakkelijk kan zijn. Wanneer je bij ons fruitbedrijf schoolfruit aanschaft, ontvang je aan het begin van elke week op een afgesproken tijdstipvers fruit voor jouw school. Schoolfruit is dus niet alleen fijn voor de leerlingen, maar ook gemakkelijk te regelen voor de school.

Je bestelt eenvoudig heerlijk fruit voor jouw school

De handige fruitabonnementen voor verschillende bedrijven en scholen zijn gemakkelijk aan te passen aan jouw wensen. Je bestelt gemakkelijk jouw favoriete fruit, of laat je verrassen door onze experts. Je kan het fruit zo vaak als je wilt laten bezorgen op jouw school en we latenjouw verse fruit op een vast tijdstip leveren. Bovendien houden onze specialisten voor scholen altijd rekening met schoolvakanties, zodat je alleen fruit ontvangt als het nodig is.

Probeer jouw abonnement rustig uit

Wil je ons schoolfruit eerst rustig uitproberen voordat je een abonnement aanschaft? Vraag dan gerust een gratis proefweek aan en ontdek hoe gemakkelijk het is om fruit aan te bieden op jouw school. Heb je vragen over onze diensten of de verschillende soorten fruit die wij aanbieden voor scholen? Neem contact met ons op door ons te bellen via 0183 510013.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen onze fruit en groente nagenoeg door heel Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden, we staan graag voor je klaar!