Bestel zomerpakketten voor jouw leerlingen.

Eenvoudig jouw zomervakantiebudget besteden? Met Van Kekem Fruit’s zomerpakketten bieden we deze zomer een helpende hand aan families die het kunnen gebruiken. Afgestemd op het zomervakantiebudget, zijn onze pakketten ontworpen om leerlingen en hun gezinnen een steuntje in de rug te geven. Door onze zorgvuldig samengestelde pakketten is er voor ieder wat wils. Samen maken we de zomervakantie een stukje leuker.

Maak hier de keuze voor jullie pakket

Vul het formulier hieronder in

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
ZOMERPAKKET

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Onze zomerpakketten

Het totale zomervakantiebudget per school is: €54 euro inclusief BTW per pakket, voor iedere leerling. Dit budget is beschikbaar door een samenwerking tussen het Jeugdeducatiefonds, het Rode Kruis en het Programma Schoolmaaltijden.
Meest gekozen

Klein

Dit pakket bevat 15 producten met o.a. speltwafels, pastasaus, gedroogde appeltjes en dadelrepen.

Prijs per pakket/leerling: €44,95 (incl. BTW)  

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Middel

Dit pakket bevat 18 producten met o.a. fruitbeleg, choco spread, volkoren pasta, fruitsticks en chips.

Prijs per pakket/leerling: €49,95 (incl. BTW)

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Groot

Dit pakket bevat 22 producten met o.a. pannenkoekenmix, stroop, rozijntjes en poedersuiker.

Prijs per pakket/leerling: €53,95 (incl. BTW)

Kies jouw pakket

Joost en Rutger staan graag voor je klaar!

Waarom kiezen voor onze zomerpakketten?

Onze zomerpakketten zijn zorgvuldig samengesteld, deze assembleren wij en leveren deze kant-en-klaar aan bij jullie op school. Jullie hebben hier verder geen omkijken naar. Al onze pakketten voldoen aan de voorwaarden van de beschikbare subsidies (via Programma Schoolmaaltijden). Alle pakketten worden geleverd in onze draagtas met daarop de tekst: ''Fijne zomer''.

 • Volledig gesubsidieerd: de kosten voor onze zomerpakketten vallen binnen de beschikbare subsidiemogelijkheden van het Programma Schoolmaaltijden. Dit betekent dat scholen zonder extra financiële verplichtingen zomerpakketten kunnen verzorgen voor alle leerlingen.
 • Speciaal voor jou samengesteld: we bieden verschillende pakketopties aan, van klein tot groot. Op deze manier kan iedere school het juiste zomerpakket kiezen voor alle leerlingen op school.

Praktische informatie.

 • Wij leveren de zomerpakketten zelf af bij jullie school. Gratis bezorging.
 • Makkelijk mee te nemen door alle leerlingen (door onze speciaal ontworpen draagtassen).
 • Onze pakketten bevatten alleen lang houdbare producten en bevatten geen gelatine.
 • Wij zorgen voor een aparte factuur, deze kan rechtstreeks ingediend worden bij de subsidieverstrekker.
 • Onze zomerpakketten voldoen aan alle voorwaarden van het zomervakantiebudget.
 • Let op: de inhoud van de pakketten kan mogelijk afwijken van de foto.

"Van Kekem Fruit is trotse partner van het Jeugdeducatiefonds."

Hoe het werkt?

 1. Selecteer het pakket: Kies het soort zomerpakket dat bij jouw school past. Alle zomerpakketten bij Van Kekem Fruit passen binnen de mogelijkheden van het 'Zomervakantiebudget'.
 2. Bestel eenvoudig: Vul de het aantal leerlingen en de verdere gegevens in op het formulier bovenaan deze pagina en klik op 'verzenden'.
 3. Levering op jouw school: Van Kekem Fruit verzorgt de levering bij jou op school. Jullie hebben hier verder geen omkijken naar. Wij nemen contact met jullie op om het bezorgmoment samen af te stemmen.

Van Kekem Fruit in het kort:

Wij houden ervan: de schouders eronder zetten om iedere week verse fruit en groente te bezorgen. Samen is het codewoord bij Van Kekem Fruit. Samen bezorgen we elke week meer dan 310.000 stuks fruit. Wij gaan ervoor en steken graag de handen uit de mouwen om samen met jou te werken aan de gezondheid van de leerlingen binnen jouw school.

Ons schoolfruit komt zoveel mogelijk rechtstreeks uit eigen boomgaard. Wij zorgen er voor dat de kinderen kunnen genieten van een variatie aan makkelijk eetbare fruitsoorten. Je hoeft bij ons niet wekelijks een bestelling te plaatsen, wij herhalen deze automatisch. Onze collega zet de bestelling altijd op de gewenste plek. Wel zo makkelijk.

Meer weten over ons schoolfruit? 

Wil je meer weten over wat wij voor jouw school kunnen betekenen met betrekking tot schoolfruit? Kijk dan snel op onze pagina over fruit op school

1

1

Selecteer het pakket.

Kies het soort pakket dat bij jouw school past. Alle zomerpakketten bij Van Kekem Fruit passen binnen de mogelijkheden van het 'Zomervakantiebudget'

Bestel eenvoudig en snel.

2

2

Vul de het aantal leerlingen en de verdere gegevens in op het formulier bovenaan deze pagina en klik op 'verzenden'.

Levering op jouw school.

Van Kekem Fruit verzorgt de levering bij jou op school. Wij nemen contact met jullie op om het bezorgmoment samen af te stemmen.

3

3

Heb je vragen? Laat het ons weten.

Mocht je verdere vragen hebben, of meer informatie willen ontvangen over onze zomerpakketten. Laat het ons weten, we staan graag voor jullie klaar.

Veelgestelde vragen

No items found.