Duurzaamheid en kwaliteit: onze certificaten

"Bij Van Kekem Fruit staat kwaliteit hoog in het vaandel, in deze blog lees je hoe onze GlobalGAP en PlanetProof certificaten ons helpen deze kwaliteit elke dag te leveren".

De betekenis van onze certificaten

Bij Van Kekem Fruit streven we altijd naar de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dit blijkt uit onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, die onderstreept wordt door onze GlobalGAP en PlanetProof certificaten. Deze certificaten zijn internationaal erkende keurmerken die aangeven dat we voldoen aan strenge normen voor voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

GlobalGAP Certificaat

Ons GlobalGAP certificaat toont aan dat we een veilige en duurzame teeltpraktijk hanteren. Het is een garantie dat we rekening houden met het milieu, de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, en dierenwelzijn.

PlanetProof Certificaat

Het PlanetProof certificaat houdt in dat we zorg dragen voor schonere lucht, vruchtbare bodem, een goede waterkwaliteit en meer biodiversiteit. Het betekent dat we onze producten op een meer duurzame, milieuvriendelijkere manier produceren, met zorg voor de natuur.

Waarom Van Kekem Fruit

Door voor ons te kiezen als jouw fruit- en groenteleverancier, kies je voor een betrouwbare partner. Onze GlobalGAP en PlanetProof certificaten tonen onze inzet voor kwaliteit. Of je nu voor een kinderopvang, school, werkplek of zorglocatie bestelt, we staan voor je klaar met uitstekende producten en service.

Bekijk onze certificaten

Voor meer informatie over onze duurzaamheidsinitiatieven en onze toewijding aan kwaliteit, nodigen we je uit om onze GlobalGAP en PlanetProof certificaten te bekijken. Klik op de onderstaande links om deze certificaten in te zien:

Conclusie

Bij Van Kekem Fruit is het onze missie om kwaliteitsproducten te leveren, op een manier die het milieu respecteert en bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Onze certificaten zijn een bewijs van deze inzet, en we zijn trots om deze met onze klanten te delen. Of het nu gaat om fruit en groente voor jouw kinderopvang, school, werkplek of zorglocatie, kies voor Van Kekem Fruit!

Anderen lazen ook