EU-schoolfruit

Is jouw school nog niet ingeloot voor EU-schoolfruit? Wij helpen je graag verder. Bestel nu schoolfruit voor je school in de EU met ons als leverancier. Twee stukken fruit wordt door de EU gesteld als het minimum aantal stukken fruit dat iedereen moet eten. In fruit zitten veel vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft. Daarnaast bevordert het de concentratie van je leerlingen en medewerkers.

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
schoolfruit

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.
Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Prijs berekenen
Fruitpakket
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Prijs berekenen
Fruit- en groentepakket
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Prijs berekenen
Zelf samenstellen
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Ben je nog niet ingeloot om deel te nemen aan het EU-schoolfruit?

Van2009 tot 2011 zijn we ook leverancier geweest van EU-schoolfruit. Nu helpen we scholen die nog niet ingeloot zijn voor EU-schoolfruit, om toch fruit te ontvangen. Bestel nu je schoolfruit bij ons als leverancier in de EU. Wij helpen je verder als jouw school nog niet is ingeloot voor het EU-schoolfruit. We nemen de regels die de EU heeft opgesteld in acht. Zo verpakken we ons fruit duurzaam en met zo min mogelijk plastic. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er genoeg gezonde voeding op school wordt aangeboden. Zet bijvoorbeeld een fruitschaal in de leraren kamer. Hiermee bied je al je medewerkers een gezonde snack aan. Dit bevordert de gezonde werksfeer en leidt tot minderongezond snacken. Kom nu meer te weten over ons als leverancier van het schoolfruit in de EU. Stel al je vragen aan ons familiebedrijf. Bestel nu je fruit bij ons bedrijf. Het fruit wordt elke week op een vast tijdstip bij je afgeleverd. Ook als je fruit voor in ziekenhuizen wilt bestellen, dan ben je bij ons op de goede plek.

Laat nu fruit bezorgen door ons bedrijf

Wil je schoolfruit bestellen voor je school in de EU? Stuur dan een e-mail naar info@vankekemfruit.nl en laat weten welk fruit je wilt ontvangen. Heb je vragen over de bestelling of over de bezorging? Neem dan vooral contact op door te bellen naar 0183 510013. Bekijk ons hele assortiment en bestel EU-schoolfruit bij ons als leverancier.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

Schoolfruit bestelling

Dat is niet nodig! In samenspraak met jouw school zorgen wij wekelijks voor variatie in jullie bestelling.

Waar bezorgen jullie?

Wij komen elke week 1 of 2 keer door het grootste gedeelte van Nederland.

Wanneer bezorgen jullie?

Iedere maandag. Bij Van Kekem Fruit werken we met vaste routes en vaste bezorgers. Iedere maandag staat er rond een vast tijdstip een vertrouwd gezicht op de stoep.  De bezorging is gratis. Bij iedere bezorging houden we rekening met een verdeling in rijpheid van de producten. Dat betekent: gele én groene bananen. Peren laten wij altijd voorrijpen, hierdoor ontvang je ze stevig en eetrijp.

Hoe duurzaam zijn de fruit en groente van Van Kekem Fruit?

De producten uit onze eigen boomgaarden zijn Planet-Proof gecertificeerd. Een onafhankelijk keurmerk voor duurzame producten. Onze toeleveranciers voldoen ook aan alle eisen rondom kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal. In onze boomgaarden laten we lieveheersbeestjes ongewenste beestjes verjagen, bestrijden we ziektes in de bomen door deze handmatig te controleren en laten we bijen de bloeiende bomen bestuiven.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Elke maandag zetten we de bestelling neer op een plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Wanneer moet ik mijn bestelling doorgeven?

Bestellingen kunnen tot donderdagmiddag 17:00 uur worden doorgegeven of gewijzigd. Ben je dit vergeten? Geen zorgen. Met bijna al onze klanten hebben wij de afspraak om dan automatisch de meest recente bestelling te herhalen. Deze afspraak kunnen we ook maken voor jouw organisatie.