EU-schoolfruit

Is jouw school nog niet ingeloot voor EU-schoolfruit? Wij helpen je graag verder. Bestel nu schoolfruit voor je school in de EU met ons als leverancier. Twee stukken fruit wordt door de EU gesteld als het minimum aantal stukken fruit dat iedereen moet eten. In fruit zitten veel vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft. Daarnaast bevordert het de concentratie van je leerlingen en medewerkers.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Ben je nog niet ingeloot om deel te nemen aan het EU-schoolfruit?

Van2009 tot 2011 zijn we ook leverancier geweest van EU-schoolfruit. Nu helpen we scholen die nog niet ingeloot zijn voor EU-schoolfruit, om toch fruit te ontvangen. Bestel nu je schoolfruit bij ons als leverancier in de EU. Wij helpen je verder als jouw school nog niet is ingeloot voor het EU-schoolfruit. We nemen de regels die de EU heeft opgesteld in acht. Zo verpakken we ons fruit duurzaam en met zo min mogelijk plastic. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er genoeg gezonde voeding op school wordt aangeboden. Zet bijvoorbeeld een fruitschaal in de leraren kamer. Hiermee bied je al je medewerkers een gezonde snack aan. Dit bevordert de gezonde werksfeer en leidt tot minderongezond snacken. Kom nu meer te weten over ons als leverancier van het schoolfruit in de EU. Stel al je vragen aan ons familiebedrijf. Bestel nu je fruit bij ons bedrijf. Het fruit wordt elke week op een vast tijdstip bij je afgeleverd. Ook als je fruit voor in ziekenhuizen wilt bestellen, dan ben je bij ons op de goede plek.

Laat nu fruit bezorgen door ons bedrijf

Wil je schoolfruit bestellen voor je school in de EU? Stuur dan een e-mail naar info@vankekemfruit.nl en laat weten welk fruit je wilt ontvangen. Heb je vragen over de bestelling of over de bezorging? Neem dan vooral contact op door te bellen naar 0183 510013. Bekijk ons hele assortiment en bestel EU-schoolfruit bij ons als leverancier.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.