Onze fruitkalender

Opzoek naar het beste bewaaradvies voor jouw fruit en groente? Download dan nu onze fruitkalender, boordevol tips om voedselverspilling tegen te gaan. Je kan ook een fysiek exemplaar bij jouw volgende bestelling ontvangen, vul dan het formulier in.

Een fysiek exemplaar ontvangen?

Vul hieronder jouw gegevens in en wij voegen de fruitkalender toe aan jouw volgende bestelling.

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Fruitkalender

1

1

2

2

3

3

Samen voedselverspilling tegen gaan

Onze fruitkalender zorgt er voor dat je alle fruit en groente op de juiste manier bewaart op jouw locatie. Hiermee voorkomen we samen voedselverspilling

Veelgestelde vragen

Hoe duurzaam zijn de fruit en groente van Van Kekem Fruit?

De producten uit onze eigen boomgaarden zijn Planet-Proof gecertificeerd. Een onafhankelijk keurmerk voor duurzame producten. Onze toeleveranciers voldoen ook aan alle eisen rondom kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal. In onze boomgaarden laten we lieveheersbeestjes ongewenste beestjes verjagen, bestrijden we ziektes in de bomen door deze handmatig te controleren en laten we bijen de bloeiende bomen bestuiven.

Wanneer moet ik mijn bestelling doorgeven?

Bestellingen kunnen tot donderdagmiddag 17:00 uur worden doorgegeven of gewijzigd. Ben je dit vergeten? Geen zorgen. Met bijna al onze klanten hebben wij de afspraak om dan automatisch de meest recente bestelling te herhalen. Deze afspraak kunnen we ook maken voor jouw organisatie.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Elke maandag zetten we de bestelling neer op een plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.