Fruit verpakken

Ben je opzoek naar een professionele samenwerkingspartner op het gebied van fruit en groente? Van Kekem Fruit is het antwoord op jouw logistieke vraagstuk. Fruit verpakken vraagt om expertise. Of het nu gaat om inkopen, bewaren, inpakken en/of bezorgen - wij komen graag met de oplossing!  

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
fruit verpakken

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Kies jouw pakket
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Het fruit verpakken wij voor jou

Wij zijn de directe schakel tussen vers fruit op het werk en jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de verpakking van het fruit zo min mogelijk plastic bevat en dat het verpakken ook zo duurzaam mogelijk gebeurt. Het inpakken van het fruit wordt zorgvuldig gedaan, zodat je altijd de beste stukken fruit ontvangt. Deze stukken fruit worden bij ons bedrijf ingepakt in een stevige verpakking. Het fruitpakket bezorgen we bij jouw bedrijf. Bij ons is het ook mogelijk om bedrijfsfruit te bestellen. Je ontvangt hiermee elke week vers fruit op een vast tijdstip. Deel bijvoorbeeld het fruit uit aan je medewerkers of aan je klanten. Wil je een fruitschaal bestellen voor uw bedrijf? Dat is bij ons zeker een mogelijkheid. Bij ons kan je via onze webshop makkelijk een fruitpakket bestellen voor je bedrijf, school, kinderdagverblijf of zorginstelling. Bestel nu je fruit bij ons bedrijf, dan weet je zeker dat het verpakken van het fruit op een duurzame wijze is gegaan. Ontdek nu onze verpakking van fruit en hoe we het zo duurzaam mogelijk inpakken. Zo wordt het fruit altijd bezorgd door dezelfde bezorger, op een vast tijdstip. Je ontvangt elke week vers fruit van ons bedrijf. Bekijk nu ons hele assortiment en plaats een bestelling. En kies voor het duurzaam inpakken en verpakken van fruit.

Stel uw vragen

Heb je vragen over ons beleid van het verpakken van fruit? Neem dan vooral contact met ons op. We leggen je graag ons proces uit. Stuur een e-mail naar info@vankekemfruit.nl, of bel naar 0183 510013. Ontdek nu ook waar ons familiebedrijf voor staat en wat wij allemaal doen om het fruit zo in te pakken in een duurzame verpakking. We beantwoorden graag al de vragen die je wellicht hebt.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.