Fruit verpakken

Bij Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht zorgen we ervoor dat we het fruit goed verpakken, zodat het fruit veilig bij jou aankomt. We zorgen ervoor dat bij het inpakken van het fruit zo min mogelijk plastic wordt gebruikt. De verpakking van het fruit gebeurt op een duurzame wijze waardoor we het milieu zo min mogelijk aantasten. Daarnaast wordt het fruit altijd goed ingepakt en wel bij jou afgeleverd.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Het fruit verpakken wij voor jou

Wij zijn de directe schakel tussen vers fruit en jouwbedrijf. Wij zorgen ervoor dat de verpakking van het fruit zo min mogelijk plastic bevat en dat het verpakken ook zo duurzaam mogelijk gebeurt. Het inpakken van het fruit wordt zorgvuldig gedaan, zodat je altijd de beste stukken fruit ontvangt. Deze stukken fruit worden bij ons bedrijf ingepakt in een stevige verpakking en worden afgeleverd bij jouw bedrijf. Bij ons is het ook mogelijk om bedrijfsfruit te bestellen. Je ontvangt hiermee elke week vers fruit op een vast tijdstip. Deel bijvoorbeeld het fruit uit aan je medewerkers of aan je klanten. Wil je een fruitschaal bestellen voor uw bedrijf? Dat is bij ons zeker een mogelijkheid. Bij ons kan je via onze webshop makkelijk fruit bestellen voor je bedrijf, school, kinderdagverblijf of zorginstelling. Bestel nu je fruit bij ons bedrijf, dan weet je zeker dat het verpakken van het fruit op een duurzame wijze is gegaan. Ontdek nu onze verpakking van fruit en hoe we het zo duurzaam mogelijk inpakken. Zo wordt het fruit altijd bezorgd door dezelfde bezorger, op een vast tijdstip. Je ontvangt elke week vers fruit van ons bedrijf. Bekijk nu ons hele assortiment en plaats een bestelling. En kies voor het duurzaam inpakken en verpakken van fruit.

Stel uw vragen

Heb je vragen over ons beleid van het verpakken van fruit? Neem dan vooral contact met ons op. We leggen je graag ons proces uit. Stuur een e-mail naar info@vankekemfruit.nl, of bel naar 0183 510013. Ontdek nu ook waar ons familiebedrijf voor staat en wat wij allemaal doen om het fruit zo in te pakken in een duurzame verpakking. We beantwoorden graag al de vragen die je wellicht hebt.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.