Bedrijfsfruit in regio Gorinchem

Wil je bedrijfsfruit bestellen voor je bedrijf in Gorinchem? Bestel dan nu fruit bij Van Kekem Fruit uit Ameide, vlakbij Utrecht. Ons bedrijf levert verschillende soorten fruit aan bedrijven, scholen, zorginstellingen of aan de kinderopvang. Zo heeft iedereen een gezonde snack op school of tijdens het werk.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Bestel nu bedrijfsfruit voor jouw bedrijf in Gorinchem

Is jouw bedrijf gevestigd in Gorinchem en wilt bedrijfsfruitbestellen zodat medewerkers een gezonde snack hebben tijdens het werk? Bestel dan nu fruit voor uw werk en laat uw medewerkers een stuk fruit kiezen. Door de vitamines en mineralen in het fruit wordt de concentratie van uw medewerkers verbetert. Is uw bedrijf gevestigd is Gorinchem, Houten of ergens anders in regio Utrecht? Dan is het mogelijk om een fruitabonnement aan te sluiten. Hiermee ontvangt u iedere week vers fruit voor uw bedrijf. Bekijk nu ons assortiment en plaats een bestelling.

Bestel nu een fruit box

Wil je bedrijfsfruit bestellen voor jouw bedrijf in regio Gorinchem? Bekijk dan nu ons hele assortiment. Heb je vragen over ons assortiment? Dan kun je ons contactformulier invullen, of ons een e-mail sturen via info@vankekemfruit.nl.Wil je liever telefonisch contact opnemen? Bel dan naar 0183 510013. En bestel het fruit voor uw bedrijf.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.