Groentepret voor de kerstvakantie!

Wil jij in de kerstvakantie 100% ontzorgd aan de slag met vrolijke groente activiteiten? Reserveer dan vóór 16 december een Spoony Smikkelpakket. Één pakket bevat 4 verschillende winter-activiteiten voor de kinderen. De pakketten worden op maandag 2 januari (2e vakantieweek) op jouw locatie bezorgd. De prijs per pakket (voor 4 activiteiten) is: €47,95 - dit komt neer op +/- €1,- per kind, per activiteit.

Spoony-activiteiten reserveren voor jouw locatie?

vul nu het formulier in

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
SPOONY

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

No items found.

Wat kan je verwachten?

De inhoud van 1 pakket (4 activiteiten) is als volgt:

 1. Knabbels met winterpeen (12 kinderen)
  - met oven: maak verse nacho's met salsa-dup
  - zonder oven: knutsel tortilla vuurpijlen met groentedip
 2. Choco Sneeuwballen met spel (12 kinderen)
  - met oven: bak cupcakes van zwarte bonen en verse kokos
  - zonder oven: maak choco-kokosspread met zwarte bonen
 3. Zintuigenspel wintereditie (16 kinderen)
  - Ontdek 8 soorten wintergroenten met dit vrolijke spel
 4. Mini-moestuin (8 kinderen)
  - Tover de Spoony dozen om in winter moestuintjes

Praktische informatie

 • Het pakket is geschikt voor alle locaties. De pakketten bevatten namelijk ingrediënten die je op 2 manieren kunt gebruiken. Heb je een oven, dan bak je cupcakes en nacho’s; heb je geen oven, dan maak je broodspread en tortilla hapjes van hetzelfde pakket.
 • Wij bezorgen de pakketten op maandag 2 januari (2e vakantieweek).
 • De pakketten voldoen aan de Richtlijnen Gezonde Kinderopvang.
 • De prijs per pakket (voor 4 activiteiten) is: €47,95 - dit komt neer op +/- €1,- per kind, per activiteit.

De 4 activiteiten in het Spoony Smikkelpakket: Knabbels met winterpeen, Choco sneeuwballen, Zintuigenspel (wintereditie), Mini-moestuin.

Van Kekem Fruit in het kort:

Wij houden ervan: de schouders eronder zetten om iedere week verse fruit en groente te bezorgen. Samen is het codewoord bij Van Kekem Fruit. Samen bezorgen we elke week meer dan 190.000 stuks fruit. Wij gaan ervoor en steken graag de handen uit de mouwen om samen met jou te werken aan de gezondheid van de leerlingen binnen jouw school.

Ons schoolfruit komt zoveel mogelijk rechtstreeks uit eigen boomgaard. Wij zorgen er voor dat de kinderen kunnen genieten van een variatie aan makkelijk eetbare fruitsoorten. Je hoeft bij ons niet wekelijks een bestelling te plaatsen, wij herhalen deze automatisch. Iedere maandag staat er op een vast tijdstip een vertrouwd gezicht op de stoep. Onze collega zet de bestelling altijd op de gewenste plek. Wel zo makkelijk. Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw school? Neem contact met ons op, we maken graag kennis met je!

Wil je meer weten over wat wij voor jouw kinderopvangorganisatie kunnen betekenen? Kijk dan snel op onze pagina over fruit voor de kinderopvang.

1

1

2

2

3

3

Veelgestelde vragen

No items found.