Fruit bestellen

Bij Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht kan je fruit bestellen. We leveren fruit aan onder andere bedrijven en aan scholen. Je medewerkers kunnen hier heerlijk van genieten als gezonde snack. Het eten van fruit is gezond voor je. Twee stukken fruit per dag zijn het minimum voor een gezonde dosis aan vitamines.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Bij ons kan je fruit online bestellen

Wij zijn dé fruitleverancier voor je bedrijf of voor je kinderdagverblijf, school of zorglocatie. Bij ons bedrijf is het heel makkelijk om online fruit te bestellen. We hebben een groot assortiment aan verschillende soorten fruit. Naast fruit vind je in ons assortiment ook vers fruitsap. Er wordt een fruitmand bij jouw bedrijf bezorgd. In deze mand vind je verschillende soorten fruit, zodat iedereen een stuk fruit vindt die hij of zij lekker vindt. Door een gezonde snack aan te bieden, maak je het mogelijk om je medewerkers een gezonde optie te laten kiezen. Dit bevordert een gezonde levensstijl, ook op het werk. Start met het gezonder maken van het kantoor. Bestel nu fruit voor je bedrijf en voorzie je werknemers van een gezonde snack. Het fruit wordt, bij het door jou gekozen adres, afgeleverd.

Bestel nu

Het is heel makkelijk om fruit bij ons te bestellen. Ontdek nu ons hele assortiment aan fruit. Heb je hier vragen over of wil je contact met ons opnemen? Dat is zeker mogelijk. Vul dan nu ons contactformulier in, stuur een e-mail naar info@vankekemfruit.nl, of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0183510013.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.