Fruit op je werk bestellen

Bij Van Kekem Fruit, nabij Utrecht kan je vers fruit op het werk bestellen. We leveren wekelijks vers fruit aan onder andere bedrijven, scholen en kinderopvangorganisaties. Kies voor een verantwoord tussendoortje binnen handbereik. Het eten van fruit is gezond voor je en bevordert de concentratie. Twee stuks fruit per dag zijn het minimum voor een gezonde dosis aan vitamines.

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
bestellen

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Kies jouw pakket
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Bij ons kan je fruit online bestellen

Wij zijn dé fruitleverancier voor je bedrijf, kinderdagverblijf, school of zorglocatie. Bij ons bedrijf kan je heel makkelijk online een fruitpakket bestellen. We hebben een groot assortiment aan verschillende soorten fruit. Naast fruit vind je in ons assortiment ook vers fruitsap. Er worden ook fruitmanden op het werk bij jouw bedrijf bezorgd. In deze mand vind je verschillende soorten fruit, zodat iedereen een stuk fruit vindt die hij of zij lekker vindt. Door een gezonde snack aan te bieden, maak je het mogelijk om je medewerkers een gezonde optie te laten kiezen. Dit bevordert een gezonde levensstijl, ook op het werk. Start met het gezonder maken van het kantoor. Bestel nu fruit op je werk en voorzie je werknemers van een gezonde snack. Het werkfruit wordt, bij het door jou gekozen adres, afgeleverd op een vast tijdstip.

Bestel nu

Het is heel makkelijk om fruit bij ons te bestellen. Ontdek nu ons hele assortiment aan fruit. Heb je hier vragen over of wil je contact met ons opnemen? Dat is zeker mogelijk. Vul dan nu ons contactformulier in, stuur een e-mail naar info@vankekemfruit.nl, of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0183510013.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe zit het met subsidie op werkfruit?

Als je werkfruit beschikbaar stelt voor je personeel, is dat 100% aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Dat geldt ook voor de BTW.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen onze fruit en groente nagenoeg door heel Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden, we staan graag voor je klaar!

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Hoe werkt de betaling?

Alle bestellingen gaan op rekening. Aan het einde van iedere maand maken wij een maandfactuur. Dit kan per locatie of voor de hele organisatie in 1 keer. Hierin zijn alle leveringen van die maand meegenomen.

Waar komt Van Kekem Fruit vandaan?

Onze boomgaarden zijn gevestigd in en rondom Ameide (provincie Utrecht). Je kunt ons vinden aan de Broekseweg 90a. Ons kantoor staat tussen de appel- en perenbomen. Ben je in de buurt? Laat het ons weten. Je bent van harte welkom!