Fruitmand voor op het werk

Ben je op zoek naar een fruitmand voor op het werk? Bij Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht is dit mogelijk. Je ontvangt een fruitmand met veel verschillende soorten fruit erin voor op het werk. Door de variatie aan fruit in de mand vinden al je medewerkers een stuk fruit dat hij of zij lekker vindt. Dit zorgt voor een gezonde werkomgeving.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Bestel nu een fruitmand voor op het werk

Het bestellen van een fruitmand voor op het werk gaat enorm makkelijk. Bekijk ons assortiment en bestel de mand die het beste bij de smaak van je medewerkers past. Als fruitbedrijf hebben we veel verschillende opties, denk bijvoorbeeld aan variatie in hoeveelheid of welk fruit je wil bestellen. Gezonde voeding is belangrijk voor op je werk. Op je werk breng je namelijk het grootste gedeelte van een dag door. Door fruit op je werk te hebben, kunnen je medewerkers makkelijker een gezonde keuze maken in hun eetpatroon, geen ongezonde snacks meer op kantoor. Het bestellen van fruit gaat gemakkelijk via onze webshop. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het fruit bij je kantoor wordt afgeleverd. Start nu met een gezonde werkomgeving en begin met het aanbieden van fruit.

Neem contact met ons op

Wil je een fruitmand bestellen voor op het werk? Om een bestelling te plaatsen vul je ons contactformulier in, of stuur je een e-mail te naar info@vankekemfruit.nl. Heb je vragen over jouw bestelling of waar we zakelijk fruit allemaal bezorgen? Neem dan contact op door te bellen naar 0183 510013. Onze medewerkers helpen je graag verder.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.