Een fruitbox leveren voor bedrijven

Wil je een fruitbox laten leveren bij één van jouw bedrijven? Dat kan bij Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht. Wij leveren een fruitbox af bij jou op het werk. Zo heeft elke medewerker een gezonde snack. In een fruitbox zitten verschillende soorten fruit of groente snacks. Deze kun je samenstellen in onze webshop.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Bij ons kun je een fruitbox laten leveren aan jouw bedrijven

Wij leveren een fruitbox aan verschillende soortenbedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fruit voor in de zorg. Maar ook voor fruit op scholen. Het leveren van een fruitbox op jouw werk is enorm makkelijk. Je stelt een fruitbox samen, bestelt hem en laat deze leveren bij jou op het werk. Je kunt ook kiezen voor een fruitabonnement, zo ontvang je iedere week vers fruit om van te genieten. Fruit voor op jouw bedrijf bevordert de concentratie en zorgt ervoor dat er een gezonde werkomgeving is. Bestel nu een fruitbox bij ons als fruitleverancier. Bekijk nu ons assortiment en plaats een bestelling.

Laat een fruitbox leveren op jouw werk

Wil je fruitbestellen voor jouw bedrijf? Laat dan een fruitbox leveren bij één van jouwbedrijven en ontdek de verschillende mogelijkheden. Wil je de mogelijkheden ontdekken? Stuur dan een e-mail naar info@vankekemfruit.nl.Heb je vragen over de bestelling of over de bezorging? Neem dan vooral telefonisch contact op door te bellen naar 0183 510013. Neem contact op met ons als je meer wil weten over het leveren van een fruitbox voor op jouw werk.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.