Een fruitbox leveren voor bedrijven

Wil je een fruitbox laten leveren bij één van jouw bedrijven? Dat kan bij Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht. Wij leveren een fruitbox af bij jou op het werk. Zo heeft elke medewerker een gezonde snack. In een fruitbox zitten verschillende soorten fruit en/of groentesnacks. Je eigen fruitbox samenstellen? Dat kan! Vul het formulier in en wij maken een plan op maat.

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
FRUITBOX

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Kies jouw pakket
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Bij ons kun je een fruitbox laten leveren aan jouw bedrijven

Wij leveren een fruitbox aan verschillende soorten bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fruit voor in de zorg. Maar ook voor fruit op scholen. Het leveren van een fruitbox op jouw werk is enorm makkelijk. Je stelt een fruitbox samen, bestelt hem en laat deze leveren bij jou op het werk. Je kunt ook kiezen voor een fruit abonnement werk, zo ontvang je iedere week vers fruit op het werk om van te genieten. Fruit voor op jouw bedrijf bevordert de concentratie en zorgt ervoor dat er een gezonde werkomgeving is. Bestel nu een fruitbox bij ons als fruitleverancier. Bekijk nu ons assortiment en plaats een bestelling.

Laat een fruitbox leveren op jouw werk

Wil je fruit op je werk bestellen? Laat dan een fruitbox leveren bij één van jouw bedrijven en ontdek de verschillende mogelijkheden. Wil je de mogelijkheden ontdekken? Stuur dan een e-mail naar info@vankekemfruit.nl.Heb je vragen over de bestelling of over de bezorging? Neem dan vooral telefonisch contact op door te bellen naar 0183 510013. Neem contact op met ons als je meer wil weten over het leveren van een fruitbox voor op jouw werk.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe duurzaam zijn de fruit en groente van Van Kekem Fruit?

De producten uit onze eigen boomgaarden zijn Planet-Proof gecertificeerd. Een onafhankelijk keurmerk voor duurzame producten. Onze toeleveranciers voldoen ook aan alle eisen rondom kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal. In onze boomgaarden laten we lieveheersbeestjes ongewenste beestjes verjagen, bestrijden we ziektes in de bomen door deze handmatig te controleren en laten we bijen de bloeiende bomen bestuiven. Meer informatie over duurzaamheid? Neem vooral een kijkje in ons duurzaamheidsbeleid!

Hoe zit het met subsidie op werkfruit?

Als je werkfruit beschikbaar stelt voor je personeel, is dat 100% aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Dat geldt ook voor de BTW.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen onze fruit en groente nagenoeg door heel Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden, we staan graag voor je klaar!

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.