Een fruitabonnement voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een zakelijk fruitabonnement voor jouw bedrijf? Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht helpt je hier graag mee verder. Bij ons kun je namelijk een zakelijk fruitabonnement afsluiten voor jouw bedrijf, hierdoor wordt er elke week een fruitpakket met verschillende soorten fruit bij jou afgeleverd. Ontdek nu de verschillende mogelijkheden voor jouw abonnement.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Kies nu voor een zakelijk fruitabonnement voor jouw bedrijf

Met een zakelijk fruit abonnement voor jouw bedrijf ontvang je elke week een fruitpakket, afgeleverd door onze vertrouwde bezorger. In het zakelijk fruitpakket vindt je verschillende soorten fruit, zodat iedere werknemer iets kan eten dat hij of zij lekker vindt. Fruit voor jouw bedrijf is erg belangrijk. Schakel daarom de hulp in van ons als fruitleverancier. Met een zakelijk fruit abonnement zorg je ervoor dat jouw medewerkers kunnenkiezen uit het assortiment in het fruitpakket. Een gezonde snack is natuurlijk beter dan een ongezonde snack. Fruit bevorderd namelijk de concentratie omdat het vol met vitamines en mineralen zit. Wij leveren fruit in:

·        Gorinchem

·        Houten

·        Nieuwegein

·        Rotterdam

·        Utrecht

En nog veel meer andere plekken. Geef bij het aanvragen vaneen zakelijk fruit abonnement voor jouw bedrijf aan waar het fruitpakket bezorgd moet worden en wij regelen de rest. Het fruit wordt altijd bezorgd door dezelfde bezorger, zodat je een vertrouwd gezicht ziet. Wil je meer te wetenkomen over ons familiebedrijf? Neem dan vooral contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

Werk je op een school en wil je fruit bestellen voor leerlingen? Wij staan voor je klaar. Ook als je in de zorg werkt, leveren we fruit voor jou. Stuur een e-mail naar info@vankekemfruit.nlen laat weten waar het fruit abonnement voor jouw bedrijf bezorgd moet worden. Heb je vragen over jouw bestelling of over de bezorging? Neem dan contact op door te bellen naar 0183 510013. Bekijk nu ons hele assortiment en bestel het fruit dat je nodig hebt.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.