Een fruitabonnement voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een zakelijk fruitabonnement voor jouw bedrijf? Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht helpt je hier graag mee verder. Bij ons kun je namelijk een zakelijk fruitabonnement afsluiten voor jouw bedrijf, wij zorgen iedere week voor een vers en gevarieerd fruitpakket. Ontdek nu de verschillende mogelijkheden voor jouw abonnement. Vul het formulier in en wij helpen je verder!

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Fruitabbonnement

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Kies jouw pakket
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Kies nu voor een zakelijk fruitabonnement voor jouw bedrijf

Met een zakelijk fruit abonnement voor jouw bedrijf ontvang je elke week een fruitpakket, afgeleverd door onze vertrouwde bezorger. In het zakelijk fruitpakket vindt je verschillende soorten fruit, zodat iedere werknemer iets kan eten dat hij of zij lekker vindt. Fruit voor jouw bedrijf is erg belangrijk. Schakel daarom de hulp in van ons als fruitleverancier. Met een zakelijk fruit abonnement zorg je ervoor dat jouw medewerkers kunnen kiezen uit het assortiment in het fruitpakket. Fruit eten bij jouw bedrijf is leuk, lekker én gezond! Omdat het fruit vol met vitamines en mineralen zit, bevordert het de concentratie. Wij leveren o.a. fruit in:

·        Gorinchem

·        Houten

·        Nieuwegein

·        Rotterdam

·        Utrecht

En nog veel meer andere plekken. Geef bij het aanvragen van een zakelijk fruit abonnement voor jouw bedrijf aan waar het fruitpakket bezorgd moet worden en wij regelen de rest. Het fruit wordt altijd bezorgd door dezelfde bezorger, zodat je een vertrouwd gezicht ziet. Wil je meer te weten komen over ons familiebedrijf? Neem dan vooral contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

Werk je op een school en wil je fruit bestellen voor leerlingen? Wij staan voor je klaar. Ook als je in de zorg werkt, leveren we fruit voor jou. Stuur een e-mail naar info@vankekemfruit.nl en laat weten waar het fruit abonnement voor jouw bedrijf bezorgd moet worden. Heb je vragen over jouw bestelling of over de bezorging? Neem dan contact op door te bellen naar 0183 510013. Bekijk nu ons hele assortiment en bestel het fruit dat je nodig hebt.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Hoe zit het met subsidie op werkfruit?

Als je werkfruit beschikbaar stelt voor je personeel, is dat 100% aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Dat geldt ook voor de BTW.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen onze fruit en groente nagenoeg door heel Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden, we staan graag voor je klaar!

Hoe duurzaam zijn de fruit en groente van Van Kekem Fruit?

De producten uit onze eigen boomgaarden zijn Planet-Proof gecertificeerd. Een onafhankelijk keurmerk voor duurzame producten. Onze toeleveranciers voldoen ook aan alle eisen rondom kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal. In onze boomgaarden laten we lieveheersbeestjes ongewenste beestjes verjagen, bestrijden we ziektes in de bomen door deze handmatig te controleren en laten we bijen de bloeiende bomen bestuiven. Meer informatie over duurzaamheid? Neem vooral een kijkje in ons duurzaamheidsbeleid!

Hoe werkt de betaling?

Alle bestellingen gaan op rekening. Aan het einde van iedere maand maken wij een maandfactuur. Dit kan per locatie of voor de hele organisatie in 1 keer. Hierin zijn alle leveringen van die maand meegenomen.