Vers fruit op jouw werk?

Wij leveren wekelijks vers fruit bij bedrijven door heel Nederland. Makkelijk geregeld, altijd variatie en je zit nergens aan vast. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul vrijblijvend ons formulier en ontvang een passend voorstel.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
werkfruit

Onze 7 voordelen

 • Twee weken gratis fruit proberen
 • Rechtstreeks uit onze eigen boomgaard;
 • Gratis bezorging;
 • Zelfde bezorger, zelfde tijdstip;
 • Wij brengen variatie aan;
 • Bestellen is niet nodig.
 • Mooie/gezonde presentatie;

Waarom fruit op het werk?

 • Draagt bij aan een positieve werksfeer;
 • Gaat ziekteverzuim tegen;
 • Gezond, lekker én leuk;
 • Wordt gezien als secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Gezonde uitstraling richting medewerkers en klanten.

Gezonde uitstraling

Kies voor een gezonde uitstraling naar medewerkers en klanten. Fruit op het werk is leuk, lekker én gezond! Met onze stijlvolle display creëer je een centraal punt waar iedereen een stuk fruit kan pakken. In onze fruitmanden zitten altijd makkelijk behapbare producten, het eten van fruit is hierdoor heel erg toegankelijk.

De grote display is geschikt voor in de kantine, bij de receptie of op de afdeling.

Display in jouw huisstijl?

Gebruik de display als communicatiemiddel en breng een gezonde boodschap over aan jouw medewerkers en klanten. Op verzoek kunnen wij de display volledig personaliseren in jullie eigen huisstijl (logo, slogan, kleuren etc.), hierin denken wij graag met jullie mee!
Samen werken we aan een vitale werkomgeving voor jouw bedrijf! 

Vraag hier de prijs en mogelijkheden op

Meer weten ?

Wil je meer weten over wat Van Kekem Fruit kan betekenen voor jouw bedrijf? Kijk dan snel op onze pagina over fruit op het werk

1

1

2

2

3

3

Twee weken gratis proberen

Wij bieden jullie de mogelijkheid om ons fruit twee weken gratis te proberen. Op deze manier kunnen jullie onze kwaliteit en service ervaren. Wij zijn ervan overtuigd dat alles in de smaak zal vallen!

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de twee gratis proefweken en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Elke maandag zetten we de bestelling neer op een plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Wanneer bezorgen jullie?

Iedere maandag. Bij Van Kekem Fruit werken we met vaste routes en vaste bezorgers. Iedere maandag staat er rond een vast tijdstip een vertrouwd gezicht op de stoep.  De bezorging is gratis. Bij iedere bezorging houden we rekening met een verdeling in rijpheid van de producten. Dat betekent: gele én groene bananen. Peren laten wij altijd voorrijpen, hierdoor ontvang je ze stevig en eetrijp.