Vers fruit op jouw werk?

Wij leveren wekelijks vers fruit bij bedrijven door heel Nederland. Makkelijk geregeld, altijd variatie en je zit nergens aan vast. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul vrijblijvend ons formulier en ontvang een passend voorstel. Met Van Kekem Fruit kies je voor bewust, gevarieerd en seizoensgebonden.

Bereken de prijs

Vul het onderstaande formulier in.

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
fruit

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Meer informatie
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Meer informatie
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Meer informatie

Onze 7 voordelen

 • Één week gratis fruit proberen;
 • Rechtstreeks uit onze eigen boomgaard;
 • Gratis bezorging;
 • Zelfde bezorger, zelfde tijdstip;
 • Wij brengen variatie aan;
 • Bestellen is niet nodig.
 • Mooie/gezonde presentatie;

Waarom fruit op het werk?

 • Draagt bij aan een positieve werksfeer;
 • Gaat ziekteverzuim tegen;
 • Gezond, lekker én leuk;
 • Wordt gezien als secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Gezonde uitstraling richting medewerkers en klanten.

Gezonde uitstraling

Kies voor een gezonde uitstraling naar medewerkers en klanten. Fruit op het werk is leuk, lekker én gezond! Met onze stijlvolle display creëer je een centraal punt waar iedereen een stuk fruit kan pakken. In onze fruitmanden zitten altijd makkelijk behapbare producten, het eten van fruit is hierdoor heel erg toegankelijk.

De grote display is geschikt voor in de kantine, bij de receptie of op de afdeling.

Display in jouw huisstijl?

Gebruik de display als communicatiemiddel en breng een gezonde boodschap over aan jouw medewerkers en klanten. Op verzoek kunnen wij de display volledig personaliseren in jullie eigen huisstijl (logo, slogan, kleuren etc.), hierin denken wij graag met jullie mee!
Samen werken we aan een vitale werkomgeving voor jouw bedrijf! 

Vraag hier de prijs en mogelijkheden op

Meer weten ?

Wil je meer weten over wat Van Kekem Fruit kan betekenen voor jouw bedrijf? Kijk dan snel op onze pagina over fruit op het werk

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Hoe zit het met subsidie op werkfruit?

Als je werkfruit beschikbaar stelt voor je personeel, is dat 100% aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Dat geldt ook voor de BTW.

Hoe duurzaam zijn de fruit en groente van Van Kekem Fruit?

De producten uit onze eigen boomgaarden zijn Planet-Proof gecertificeerd. Een onafhankelijk keurmerk voor duurzame producten. Onze toeleveranciers voldoen ook aan alle eisen rondom kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal. In onze boomgaarden laten we lieveheersbeestjes ongewenste beestjes verjagen, bestrijden we ziektes in de bomen door deze handmatig te controleren en laten we bijen de bloeiende bomen bestuiven. Meer informatie over duurzaamheid? Neem vooral een kijkje in ons duurzaamheidsbeleid!

Hoe werkt de betaling?

Alle bestellingen gaan op rekening. Aan het einde van iedere maand maken wij een maandfactuur. Dit kan per locatie of voor de hele organisatie in 1 keer. Hierin zijn alle leveringen van die maand meegenomen.