Fruit op je werk

Wil je ook wekelijk vers fruit op je werk of op het kantoor? Wij helpen je graag verder en maken een plan op maat. Wij zorgen ervoor dat je voldoende fruit op je werk ontvangt. Wij leveren elke week vers fruit op het werk door heel Nederland. Dit doen we op een vast tijdstip en met dezelfde bezorger. Zo zie je elke week een vertrouwd gezicht vanuit ons bedrijf.

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
fruit

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Kies jouw pakket
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Bij ons kan je fruit voor op je werk bestellen

Bestel nu fruit en ontdek de vele voordelen van het hebben van vers fruit op het werk of op kantoor. In fruit zitten veel vitamines en mineralen die het lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen presteren. Zo bevordert fruit de concentratie van de medewerkers. Dit is weer ten goede voor de werksfeer binnen jouw bedrijf. Fruit eten is namelijk niet allen gezond, maar ook nog eens hartstikke leuk én lekker. Kies voor een fruitdisplay en een gezonde uitstraling richting medewerkers en klanten. Wij zorgen ervoor dat de fruitmanden op je werk wekelijks gevuld worden, op deze manier is er altijd fruit binnen handbereik. Fruit op je werk zorgt voor een gezonde leefstijl bij de medewerkers. Zeg ongezonde snacks gedag en kies voor een verantwoord tussendoortje! 

Ons assortiment

Ontdek nu ons hele assortiment als leverancier van fruit op het kantoor. Bestel nu gemakkelijk en snel een fruitmand voor op jouw werk. Je kan zelf een fruitpakket samenstellen met verschillende soorten fruit die je medewerkers lekker vinden. Of laat de variatie aan ons over, altijd seizoensgebonden. Wil je elke week vers fruit laten bezorgen door één van onze vaste bezorgers? Bekijk dan ons fruitabonnement. Met dit abonnement ontvang je elke week op een vast tijdstip vers fruit voor op het werk of op het kantoor. Plaats nu een bestelling bij ons fruitbedrijf en ontdek de vele voordelen van fruit. Van Kekem Fruit is dé fruitleverancier voor op je werk.

Plaats nu een bestelling

Heb je vragen over het fruit dat wij bezorgen? Neem dan vooral contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze. Stuur een e-mail naar info@vankekemfruit.nl, of bel naar 0183 510013 om contact met ons op te nemen. Klik hier om meer te weten over ons familiebedrijf en onze eigen boomgaarden.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe zit het met subsidie op werkfruit?

Als je werkfruit beschikbaar stelt voor je personeel, is dat 100% aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Dat geldt ook voor de BTW.

Hoe duurzaam zijn de fruit en groente van Van Kekem Fruit?

De producten uit onze eigen boomgaarden zijn Planet-Proof gecertificeerd. Een onafhankelijk keurmerk voor duurzame producten. Onze toeleveranciers voldoen ook aan alle eisen rondom kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal. In onze boomgaarden laten we lieveheersbeestjes ongewenste beestjes verjagen, bestrijden we ziektes in de bomen door deze handmatig te controleren en laten we bijen de bloeiende bomen bestuiven. Meer informatie over duurzaamheid? Neem vooral een kijkje in ons duurzaamheidsbeleid!

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen onze fruit en groente nagenoeg door heel Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden, we staan graag voor je klaar!

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.