Fruit op je werk

Wil je ook meer vers fruit op je werk of op het kantoor? Schakel dan nu de hulp in van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht. Zij zorgen ervoor dat je voldoende fruit op je werk ontvangt. Wij leveren elke week vers fruit op het werk af. Dit doen we op een vast tijdstip en met dezelfde bezorger. Zo zie je elke week een vertrouwd gezicht vanuit ons bedrijf.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Bij ons kan je fruit voor op je werk bestellen

Bestel nu fruit en ontdek de vele voordelen van het hebben van vers fruit op het werk of op kantoor. In fruit zitten veel vitamines en mineralen die het lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen presteren. Zo bevordert fruit de concentratie van de medewerkers. Dit is weer ten goede voorde werksfeer binnen uw bedrijf. Bovendien verbetert het werk dat afgeleverd wordt van kwaliteit. Op het werk is het mogelijk om een schaal met fruit neer te zetten. Ons bedrijf vult wekelijks deze fruitschaal aan zodat er altijd vers fruit op het werk aanwezig is. Fruit op je werk zorgt er ook voor dat er minder ongezonde snacks worden gegeten. Steun je medewerkers met een gezonde levensstijl en biedt vers fruit aan op het werk.

Ons assortiment

Ontdek nu ons hele assortiment als leverancier van fruit op het kantoor. Zo bestel je gemakkelijk een fruitpakket, of een fruitschaal. Je kan zelf een fruitpakket samenstellen met verschillende soorten fruit die je medewerkers lekker vinden. Wil je elke week vers fruit laten bezorgen door één van onze bezorgers? Bekijk dan ook eens ons fruitabonnement. Met dit abonnement ontvang je elke week op een vast tijdstip vers fruit voor op het werk of op het kantoor. Plaats nu een bestelling bij ons fruitbedrijf en ontdek de vele voordelen van fruit. Bekijk nu het hele assortiment van ons als fruitleverancier en spreek een tijdstip af voor de bezorging.

Plaats nu een bestelling

Heb je vragen over het fruit dat wij bezorgen? Neem dan vooral contact met ons op. We leggen je graag ons hele proces uit. Stuur een e-mail naar info@vankekemfruit.nl, of bel naar 0183 510013 om contact met ons op te nemen. Ontdek nu ook waar ons familiebedrijf voor staat en wat wij allemaal doen om het fruit in te pakken in een duurzame verpakking. We vinden het namelijk erg belangrijk dat we het milieu niet teveel aantasten, maar dat we de gezondheid van de mensheid wel verbeteren.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.