Dé fruitleverancier

Wij van Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht zijn een fruitleverancier waarbij je fruit kan bestellen voor je bedrijf. Als fruitleverancier zorgen wij er iedere week voor dat jouw bedrijf voldoende en gevarieerd fruit ontvangt. Al je werknemers kunnen hier gebruik van maken. Het eten van fruit zorgt voor een gezondere levensstijl. Ontdek nu welk fruit we allemaal kunnen bezorgen.

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
fruitleverancier

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Meer informatie
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Meer informatie
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Meer informatie
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Bestel fruit bij ons als fruitleverancier

Ontdek nu welk fruit je kunt bestellen bij ons als fruitleverancier. Bestel nu fruit voor op je werk bij ons als leverancier. Wij leveren zowel fruit aan bedrijven maar ook aan scholen of kinderdagverblijven. Voor een bedrijf is het mogelijk om een fruitbox te bestellen. In deze box ontvang je verschillende soorten fruit, zodat alle medewerkers iets vinden dat ze lekker vinden. Bestel nu al je fruit bij ons als leverancier. Het bestellen van fruit zorgt ervoor dat je medewerkers altijd een gezonde snack bij de hand hebben. Zorg er nu voor dat je medewerkers altijd een gezondere optie hebben en bestel nu fruit bij ons als leverancier. Als fruitbedrijf bezorgen we een mand met fruit op het afgesproken adres.

Neem nu contact met ons op

Wil je fruit bestellen bij ons als leverancier? Vul dan nu ons contactformulier in. Geef aan om hoe veel medewerkers het gaat en welk fruit je wilt ontvangen. Heb je vragen over je bestelling? Of wil je een abonnement afsluiten voor het ontvangen van fruit? Stuur dan een e-mail naar info@vankekemfruit.nl, of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0183510013.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Hoe zit het met subsidie op werkfruit?

Als je werkfruit beschikbaar stelt voor je personeel, is dat 100% aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Dat geldt ook voor de BTW.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen onze fruit en groente nagenoeg door heel Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden, we staan graag voor je klaar!

Hoe werkt de betaling?

Alle bestellingen gaan op rekening. Aan het einde van iedere maand maken wij een maandfactuur. Dit kan per locatie of voor de hele organisatie in 1 keer. Hierin zijn alle leveringen van die maand meegenomen.