Dé fruitleverancier

Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht is een fruitleverancier waarbij je fruit kan bestellen voor bijvoorbeeld je bedrijf. Als fruitleverancier zorgen we ervoor dat je bedrijf altijd voldoende fruit heeft. Al je werknemers kunnen hier gebruik van maken. Het eten van fruit zorgt voor een gezondere levensstijl. Ontdek nu welk fruit we allemaal kunnen bezorgen.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten


Bestel fruit bij ons als fruitleverancier

Ontdek nu welk fruit je kunt bestellen bij ons als fruitleverancier. Bestel nu fruit voor op je werk bij ons als leverancier. Wij leveren zowel fruit aan bedrijven maar ook aan scholen of bijvoorbeeld kinderdagverblijven. Voor een bedrijf is het mogelijk om een fruitbox te bestellen. In deze box ontvang je verschillende soorten fruit, zodat alle medewerkers iets vinden dat ze lekker vinden. Bestel nu al je fruit bij ons als leverancier. Het bestellen van fruit zorgt ervoor dat jemedewerkers altijd een gezonde snack bij de hand hebben. Zorg er nu voor dat je medewerkers altijd een gezondere optie hebben en bestel nu fruit bij ons als leverancier. Als fruitbedrijf bezorgen we een mand met fruit op het afgesproken adres.

Neem nu contact met ons op

Wil je fruit bestellen bij ons als leverancier? Vul dan nu ons contactformulier in. Geef aan om hoe veel mensen het gaat en welk fruit je wilt ontvangen. Heb je vragen over je bestelling? Of wil je een abonnement afsluiten voor het ontvangen van fruit? Stuur dan een e-mail naar info@vankekemfruit.nl, of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0183510013.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.