Gezonde voeding op school

Wil je gezonde voeding promoten op school? Hier zijn we bij Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht enorm blij mee. Het is belangrijk dat leerlingen en zeker ook leraren gezonde voeding binnen krijgen. Door dit aan te bieden op een school, maak je al een grote stap om ongezonde snacks te vervangen door vers fruit!

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Gezonde

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Meer informatie
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Meer informatie
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Meer informatie
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Ons bedrijf vindt gezonde voeding op school belangrijk

Fruit op school aanbieden is een belangrijke stap om kinderen gezonde voeding aan te bieden. Je brengt veel tijd per dag door op school. Met een display bied je genoeg gezonde opties aan je leerlingen maar ook je medewerkers. Naast een display kan je bijvoorbeeld in de kantine ook verse fruitsappen aanbieden. In onze fruitsappen zitten geen toegevoegde suikers, ze bestaan 100%uit vers fruit. Plaats nu een bestelling bij ons fruitbedrijf en laat elke week op hetzelfde tijdstip vers fruit bezorgen door onze vertrouwde bezorgers.

Bestel nu een fruit display

Wil je een display bestellen om gezonde voeding op school te promoten? Neem dan nu contact met ons op. Dit doet je door een e-mail te sturen naar info@vankekemfruit.nl. Wil je liever telefonisch contact opnemen? Dat is ook een mogelijkheid. Bel hiervoor naar 0183 510013. De verschillende mogelijkheden voor een display worden met je besproken.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Hoe duurzaam zijn de fruit en groente van Van Kekem Fruit?

De producten uit onze eigen boomgaarden zijn Planet-Proof gecertificeerd. Een onafhankelijk keurmerk voor duurzame producten. Onze toeleveranciers voldoen ook aan alle eisen rondom kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal. In onze boomgaarden laten we lieveheersbeestjes ongewenste beestjes verjagen, bestrijden we ziektes in de bomen door deze handmatig te controleren en laten we bijen de bloeiende bomen bestuiven. Meer informatie over duurzaamheid? Neem vooral een kijkje in ons duurzaamheidsbeleid!

Schoolfruit bestelling

Dat is niet nodig! In samenspraak met jouw school zorgen wij wekelijks voor variatie in jullie bestelling.

Waar komt Van Kekem Fruit vandaan?

Onze boomgaarden zijn gevestigd in en rondom Ameide (provincie Utrecht). Je kunt ons vinden aan de Broekseweg 90a. Ons kantoor staat tussen de appel- en perenbomen. Ben je in de buurt? Laat het ons weten. Je bent van harte welkom!

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.