Gezonde voeding op school

Wil je gezonde voeding promoten op school? Hier zijn we bij Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht enorm blij mee. Het is belangrijk dat leerlingen maar ook leraren gezonde voeding binnen krijgen. Door dit aan te bieden op een school, maak je al een grote stap om ongezonde snacks de deur uit te doen.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Ons bedrijf vindt gezonde voeding op school belangrijk

Fruit op school aanbieden is een belangrijke stap om kinderen gezonde voeding aan te bieden. Je brengt veel tijd per dag door op school. Met een display bied je genoeg gezonde opties aan je leerlingen maar ook je medewerkers. Naast een display kan je bijvoorbeeld in de kantine ook verse fruitsappen aanbieden. In onze fruitsappen zitten geen toegevoegde suikers, ze bestaan 100% uit vers fruit. Plaats nu een bestelling bij ons fruitbedrijf en laat elke week op hetzelfde tijdstip vers fruit bezorgen door onze vertrouwde bezorgers.

Bestel nu een fruit display

Wil je een display bestellen om gezonde voeding op school te promoten? Neem dan nu contact met ons op. Dit doet je door een e-mail te sturen naar info@vankekemfruit.nl. Wil je liever telefonisch contact opnemen? Dat is ook een mogelijkheid. Bel hiervoor naar 0183 510013. De verschillende mogelijkheden voor een display worden met je besproken.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.