Het fruit wordt door ons bezorgd

Al ons fruit wordt iedere week door onze vertrouwde bezorgers bij jullie bezorgd. Dit gebeurt altijd op een vast tijdstip en op een vaste plek. Zo weet je altijd wanneer er vers fruit bezorgd wordt. Geniet nu elke week van vers fruit. Spreek nu een geschikt tijdstip af om je het fruitpakket te laten bezorgen en ontdek al de verschillende voordelen van het eten van fruit.

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Fruit bezorgd

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Kies jouw pakket
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Het fruit wordt op een vast tijdstip bezorgd

Wil je een fruitpakket laten bezorgen? Dan ben je bij ons bedrijf op de goede plek. Na een bestelling, is het pakket met vers fruit binnen no-time bij je op het werk bezorgd. We bezorgen het fruit bij verschillende bedrijven. Denk hierbij aan kantoren, zorginstellingen of kinderdagverblijven. Ook bezorgen we fruit op scholen. Het is belangrijk dat kinderen, maar ook medewerkers voldoende vitamines binnen krijgen. Dit kan door middel van het eten van fruit, of door het drinken van onze verse fruitsappen. Het sap bestaat voor 100% uit vers fruit en er zijn geen suikers aan toegevoegd. Ontdek nu ons hele assortiment en bestel het fruit dat je lekker vindt. Kies voor een gevarieerd fruitpakket, deze bezorgen wij elke week op een vast tijdstip waardoor je elke week vers fruit kan aanbieden aan jouw medewerkers. Plaats nu een bestelling bij ons fruitbedrijf. Kennismaken met onze service en kwaliteit? Proef dan nu één week gratis fruit.

Spreek nu een tijdstip af

Wil je afspreken wanneer vers fruit wordt bezorgd? Neem dan vooral contact met ons op. Dit doet je door een e-mail te sturen naar info@vankekemfruit.nl. Wil je liever telefonisch contact? Dat is ook een mogelijkheid. Bel hiervoor naar 0183 510013. Onze medewerkers vertellen je de verschillende mogelijkheden en spreken een geschikt tijdstip voor je af. Onze bezorgers bezorgen dan iedere week op hetzelfde tijdstip het fruitpakket.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe duurzaam zijn de fruit en groente van Van Kekem Fruit?

De producten uit onze eigen boomgaarden zijn Planet-Proof gecertificeerd. Een onafhankelijk keurmerk voor duurzame producten. Onze toeleveranciers voldoen ook aan alle eisen rondom kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal. In onze boomgaarden laten we lieveheersbeestjes ongewenste beestjes verjagen, bestrijden we ziektes in de bomen door deze handmatig te controleren en laten we bijen de bloeiende bomen bestuiven. Meer informatie over duurzaamheid? Neem vooral een kijkje in ons duurzaamheidsbeleid!

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen onze fruit en groente nagenoeg door heel Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden, we staan graag voor je klaar!

Hoe zit het met subsidie op werkfruit?

Als je werkfruit beschikbaar stelt voor je personeel, is dat 100% aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Dat geldt ook voor de BTW.