Het fruit wordt door ons bezorgd

Al het fruit wordt door de trouwe bezorgers van Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht bezorgd. Dit gebeurt altijd op een vast tijdstip en op een vast plek. Zo weet u altijd wanneer er vers fruit bezorgd wordt. Geniet nu elke week van vers fruit, dat wordt bezorgd door onze trouwe bezorgers. Spreek nu een geschikt tijdstip af om je het fruitpakket te laten bezorgen en ontdek al de verschillende voordelen van het eten van fruit.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Het fruit wordt op een vast tijdstip bezorgd

Wil je een fruitpakket laten bezorgen? Dan ben je bij ons bedrijf op de goede plek. Na een bestelling, is het pakket met vers fruit binnen no-time bij je op het werk bezorgd. We bezorgen het fruit bij verschillende bedrijven. Denk hierbij aan kantoren, zorginstellingen of kinderdagverblijven.Ook bezorgen we fruit op scholen. Het is belangrijk dat kinderen, maar ook medewerkers voldoendevitamines binnen krijgen. Dit kan door middel van het eten van fruit, of door het drinken van onze verse fruitsappen. Het sap bestaat voor 100% uit vers fruit en er zijn geen suikers aan toegevoegd. Ontdek nu ons hele assortiment en bestel het fruit dat je lekker vindt. Kies bijvoorbeeld voor een fruitpakket, deze bezorgen wij elke week op een vast tijdstip waardoor je elke week vers fruit kan aanbieden. Plaats nu een bestelling bij ons fruitbedrijf. Bent u er nog niet helemaal aan uit? Proef dan nu de eerste twee weken gratis fruit.

Spreek nu een tijdstip af

Wil je afspreken wanneer vers fruit wordt bezorgd? Neem dan vooral contact met ons op. Dit doet je door een e-mail te sturen naar info@vankekemfruit.nl. Wil je liever telefonisch contact? Dat is ook een mogelijkheid. Bel hiervoor naar 0183 510013. Onze medewerkers vertellen je de verschillende mogelijkheden en spreken een geschikt tijdstip voor je af. Onze bezorgers bezorgen dan iedere week op hetzelfde tijdstip het fruitpakket.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.