Fruit voor ziekenhuizen

Ben je op zoek naar het bestellen van fruit voor ziekenhuizen? Dan kom je terecht bij Van Kekem Fruit in Ameide, nabij Utrecht. Wij zijn een leverancier van fruit voor bedrijven, scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen. Ontdek nu ons hele assortiment en bestel het fruit dat jij nodig hebt.

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ziekenhuizen

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Kies jouw pakket
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Bij ons is het mogelijk om fruit voor ziekenhuizen te bestellen

Als je fruit voor ziekenhuizen wilt bestellen, dan zit je bij ons fruit bedrijf op de goede plek. Als fruitleverancier bezorgen wij fruit in veel verschillende sectoren. Zo kan je bij ons een fruitpakket bestellen voor bedrijven, kinderdagverblijven of ziekenhuizen en leveren we ook schoolfruit. Voor scholen leveren we onder andere fruit aan scholen die nog niet ingeloot zijn voor het ontvangen van EU-schoolfruit. Wil je fruit op je werk door ons laten leveren? Geef dit dan bij ons aan. Onze bezorger komt iedere week vers fruit bij jou afleveren.

Bestel je zorgfruit bij ons

Kortom, als je fruit wilt bestellen voor ziekenhuizen, scholen of bedrijven, bestel je dat bij ons. Je ontvangt altijd vers en seizoensgebonden fruit. Heb je vragen over je bestelling of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vooral contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@vankekemfruit.nl of door telefonisch contact op te nemen via 0183510013.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen onze fruit en groente nagenoeg door heel Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden, we staan graag voor je klaar!