Fruit voor ziekenhuizen

Ben je op zoek naar het bestellen van fruit voor ziekenhuizen? Dan kom je terecht bij Van Kekem Fruit in Ameide, nabij Utrecht. Wij zijn een leverancier van fruit voor bedrijven, scholen, kinderdagverblijven maar ook voor ziekenhuizen. Ontdek nu ons hele assortiment en bestel het fruit dat jij nodig hebt.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Bij ons is het mogelijk om fruit voor ziekenhuizen te bestellen

Als je fruit voor ziekenhuizen wilt bestellen, dan zit je bij ons fruit bedrijf op de goede plek. Als fruitleverancier bezorgen wij fruit in veel verschillende sectoren. Zo leveren wij fruit aan bedrijven, kinderdagverblijven, scholen en ziekenhuizen. Voor scholen leveren we fruit aan scholen die nog niet ingeloot zijn voor het ontvangen van EU-schoolfruit. Wil je fruit door ons als fruitleverancier op je werk laten leveren? Geef dit dan bij ons aan. Onze bezorgers komen iedere week vers fruit bij jouw afleveren.

Bestel je fruit bij ons

Kortom, als je fruit wilt bestellen voor ziekenhuizen, scholen of bedrijven, bestel je dat bij ons. Je ontvangt altijd het meest verse fruit. Heb je vragen over je bestelling of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vooral contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@vankekemfruit.nl of door telefonisch contact op te nemen via 0183510013.

1

1

2

2

3

3

Veelgestelde vragen

No items found.