Fruitleverancier op het werk

Van Kekem Fruit is dé fruitleverancier voor op het werk. We bezorgen wekelijks vers fruit aan verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Denk hierbij aan scholen, kinderdagverblijven, maar ook aan kantoren of zorginstellingen. Het wordt aangeraden om 2 stuks fruit per dag te eten en wat is nou een betere plek dan op het werk?

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Fruitleverancier

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Meer informatie
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Meer informatie
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Meer informatie
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Wij zijn dé fruitleverancier voor op het werk

Ben je op zoek naar een fruitleverancier die een levering van fruit kan bezorgen voor op je werk? Schakel dan nu de hulp in van ons fruitbedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw collega's genoeg vitamines binnenkrijgen op het werk. Bestel nu een fruitmand met verschillende soorten fruit die je medewerkers lekker vinden. Plaats nu een bestelling van fruit en ontdek de voordelen van het fruit eten op jouw werk. Wij leveren het fruitpakket af op het werk, zodat alle medewerkers, maar ook klanten er voordeel van hebben. Ontdek nu de verschillende mogelijkheden voor een levering van fruit op het werk. Elke week wordt er vers fruit bij je op het werk afgeleverd.

Bekijk nu ons hele assortiment

Wil je een levering van fruit bestellen voor op het werk? Ontdek dan nu ons assortiment als fruitleverancier in onze webshop en bestel fruit voor op het werk. Het is nu zelfs mogelijk om één week gratis fruit te proeven. Schrijf je nu in voor één week gratis proeven! Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@vankekemfruit.nl of neem telefonisch contact op via 0183 510013. Onze levering met het door jou gekozen fruit, bezorgen we elke week op hetzelfde tijdstip op je werk. Schakel ons nu in als fruitleverancier om fruit te leveren op het werk.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Hoe werkt de betaling?

Alle bestellingen gaan op rekening. Aan het einde van iedere maand maken wij een maandfactuur. Dit kan per locatie of voor de hele organisatie in 1 keer. Hierin zijn alle leveringen van die maand meegenomen.

Hoe zit het met subsidie op werkfruit?

Als je werkfruit beschikbaar stelt voor je personeel, is dat 100% aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Dat geldt ook voor de BTW.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen onze fruit en groente nagenoeg door heel Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden, we staan graag voor je klaar!

Hoe duurzaam zijn de fruit en groente van Van Kekem Fruit?

De producten uit onze eigen boomgaarden zijn Planet-Proof gecertificeerd. Een onafhankelijk keurmerk voor duurzame producten. Onze toeleveranciers voldoen ook aan alle eisen rondom kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal. In onze boomgaarden laten we lieveheersbeestjes ongewenste beestjes verjagen, bestrijden we ziektes in de bomen door deze handmatig te controleren en laten we bijen de bloeiende bomen bestuiven. Meer informatie over duurzaamheid? Neem vooral een kijkje in ons duurzaamheidsbeleid!