Fruitleverancier op het werk

Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht is dé fruitleverancier voor op het werk. We bezorgen namelijk veel fruit aan verschillende soorten bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan scholen, kinderdagverblijven, maar ook aan kantoren of zorginstellingen. Iedereen heeft twee stuks fruit per dag nodig en wat is nou een betere plek dan op het werk of op school fruit te eten?

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Wij zijn dé fruitleverancier voor op het werk

Ben je op zoek naar een fruitleverancier die een levering van fruit kan bezorgen voor op je werk? Schakel dan nu de hulp in van ons fruitbedrijf. Wij zorgen ervoor dat je medewerkers genoeg vitamines binnenkrijgen op het werk. Dit bevordert deconcentratie van medewerkers, waardoor ze nog beter werk afleveren. Bestel nu een fruitmand met verschillende soorten fruit die je medewerkers lekker vinden. Plaats nu een bestelling van fruit en ontdek de voordelen van de vitamines in je lichaam. Wij leveren het fruitpakket af op het werk, zodat al je medewerkers, maar ook klanten er voordelen van hebben. Ontdek nu de verschillende mogelijkheden voor een levering van fruit op het werk. Elke week wordt er vers fruit bij je op het werk afgeleverd.

Bekijk nu ons hele assortiment

Wil je een levering van fruit bestellen voor op het werk? Ontdek dan nu assortiment als fruitleverancier in onze webshop en bestel fruit voor op het werk. Het is nu zelfs mogelijk om twee weken gratis fruit te proeven. Schrijf je nu in voor twee weken gratis proeven! Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@vankekemfruit.nl of neem telefonisch contact op via 0183 510013. Onze levering met het door jou gekozen fruit, bezorgen we elke week op hetzelfde tijdstip op je werk. Schakel ons nu in als fruitleverancier om fruitte leveren op het werk.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.