Gezonde voeding op kantoor

Er zijn verschillende mogelijkheden om gezonde voeding aan te bieden op kantoor. Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht helpt je graag verder. Het is belangrijk dat iedereen voldoende fruit binnen krijgt. Bespreek nu de verschillende mogelijkheden met één van onze medewerkers.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Bied nu ook gezonde voeding aan op je kantoor

Wil je gezonde voeding aanbieden in je kantoor? Bij ons bedrijf zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Zo kun je bijvoorbeeld een fruitschaal bestellen. Je kunt zelf het fruit uitzoeken dat je in de schaal wil ontvangen. Maar het is ook mogelijk om een display neer te zetten om gezond fruit aan te bieden aan je medewerkers, maar ook aan je klanten. Ons fruitbedrijf bezorgt het fruit elke week bij je op kantoor. Wij leveren onder andere bedrijfsfruit in:

-         Rotterdam

-         Utrecht

-         Nieuwegein

Als je een bedrijf hebt in één van deze regio’s, of daarbuiten, bezorgen we als fruitleverancier elke week fruit op een vast tijdstip. Lees nu ook meer over fruit op je werk om de vele voordelen te ontdekken.

Zet een display in je kantoor

Wil je een display bestellen om gezonde voeding op kantoor te promoten? Neem dan nu contact met ons op. Dit doet je door een e-mail te sturen naar info@vankekemfruit.nl. Wil je liever telefonisch contact? Dat is ook een mogelijkheid. Bel hiervoor naar 0183 510013. Onze medewerkers vertellen je de verschillende mogelijkheden.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.