Gezonde voeding op kantoor

Er zijn verschillende mogelijkheden om gezonde voeding aan te bieden op kantoor. Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht helpt je graag verder. Het is belangrijk dat iedereen voldoende fruit eet en vitamines binnen krijgt. Bespreek nu de verschillende mogelijkheden met één van onze medewerkers.

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
GEZOND KANTOOR

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Kies jouw pakket
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Bied nu ook gezonde voeding aan op je kantoor

Wil je gezonde voeding aanbieden op kantoor? Bij ons bedrijf zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Zo kun je bijvoorbeeld een fruitschaal bestellen. Je kunt zelf het fruit uitkiezen dat je in de schaal wil ontvangen. Maar het is ook mogelijk om een display neer te zetten om gezond fruit aan te bieden aan je medewerkers, maar ook aan je klanten. Ons fruitbedrijf bezorgt het verse fruit elke week bij je op kantoor. Wij leveren onder andere bedrijfsfruit in:

-         Rotterdam

-         Utrecht

-         Nieuwegein

Als je een bedrijf hebt in één van deze regio’s, of daarbuiten, bezorgen we als fruitleverancier elke week vers fruit op een vast tijdstip. Lees nu ook meer over fruit op je werk om de vele voordelen te ontdekken.

Zet een display in je kantoor

Wil je een display bestellen om gezonde voeding op kantoor te promoten? Neem dan nu contact met ons op. Dit doet je door een e-mail te sturen naar info@vankekemfruit.nl. Wil je liever telefonisch contact? Dat is ook een mogelijkheid. Bel hiervoor naar 0183 510013. Onze medewerkers vertellen je de verschillende mogelijkheden.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe werkt de betaling?

Alle bestellingen gaan op rekening. Aan het einde van iedere maand maken wij een maandfactuur. Dit kan per locatie of voor de hele organisatie in 1 keer. Hierin zijn alle leveringen van die maand meegenomen.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Hoe zit het met subsidie op werkfruit?

Als je werkfruit beschikbaar stelt voor je personeel, is dat 100% aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Dat geldt ook voor de BTW.