Zakelijk fruit leveren

Wil je zakelijk fruit laten leveren? Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht helpt je graag verder. Bij ons kan je zakelijk fruit laten bezorgen. We zorgen ervoor dat je medewerkers altijd een gezonde snack op het werk hebben. Elke week wordt er een fruitbox bij je afgeleverd die vol zit met gevarieerd fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul het formulier in!

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
zakelijk

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Kies jouw pakket
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Wij kunnen zakelijk je fruit leveren en bezorgen

Als fruitleverancier kun je bij ons zakelijk fruit laten bezorgen. Je kan zelf het fruit uitkiezen uit ons assortiment, of je bestelt een fruitpakket waar verschillende soorten fruit in zit, wij zorgen voor de variatie. Hiermee zorg je er als werkgever voor dat de medewerkers altijd een gezonde snack binnen handbereik hebben. Wij bezorgen vers fruit bij je bedrijf. het is mogelijk om een fruitpakket te bestellen met verschillende soorten fruit erin. Zo krijgt iedere werknemer het fruit dat hij of zij lekker vindt. Bestel nu fruit voor heel je bedrijf en maak je bedrijf gezonder. Twee stukken fruit per dag is het minimum aantal fruit om genoeg vitamines binnen te krijgen. Daarnaast helpt het ook met de concentratie, dit is erg handig voor op het werk. Medewerkers verrichten met goede concentratie nog beter werk. Fruit eten is lekker, leuk én gezond!

Neem contact met ons op

Om een bestelling te plaatsen, vul je ons contactformulier in. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@vankekemfruit.nl. Heb je vragen over je bestelling of waar we zakelijk fruit allemaal bezorgen of leveren? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 0183510013. Onze medewerkers helpen je graag verder.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe duurzaam zijn de fruit en groente van Van Kekem Fruit?

De producten uit onze eigen boomgaarden zijn Planet-Proof gecertificeerd. Een onafhankelijk keurmerk voor duurzame producten. Onze toeleveranciers voldoen ook aan alle eisen rondom kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal. In onze boomgaarden laten we lieveheersbeestjes ongewenste beestjes verjagen, bestrijden we ziektes in de bomen door deze handmatig te controleren en laten we bijen de bloeiende bomen bestuiven. Meer informatie over duurzaamheid? Neem vooral een kijkje in ons duurzaamheidsbeleid!

Hoe zit het met subsidie op werkfruit?

Als je werkfruit beschikbaar stelt voor je personeel, is dat 100% aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Dat geldt ook voor de BTW.

Schoolfruit bestelling

Dat is niet nodig! In samenspraak met jouw school zorgen wij wekelijks voor variatie in jullie bestelling.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.