Bedrijfsfruit in Houten

Wil je bedrijfsfruit bestellen voor je bedrijf in Houten? Bestel dan nu fruit bij Van Kekem Fruit uit Ameide, vlakbij Utrecht. Wij bezorgen elke week op een vast tijdstip een box met fruit voor uw bedrijf. We leveren aan verschillende soorten bedrijven. Denk hierbij aan scholen, zorginstellingen of kinderdagverblijven.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Laat bedrijfsfruit bezorgen bij uw bedrijf in Houten

Heb je een bedrijf in Houten en wil je daar bedrijfsfruit laten bezorgen door een fruitleverancier? Schakel dan de hulp in van ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers een gezonde snack kunnen nuttigen. Laat nu zakelijk fruit leveren en geniet van de verschillende soorten fruit in de box. Al je medewerkers kunnenfruit uitzoeken die hij of zij lekker vindt. Door de vitamines kunnen ze zich beter concentreren op het werk. Kortom, fruit heeft vele voordelen voor een gezonde werksfeer. We leveren gezond fruit aan scholen, bedrijven en zorginstellingen.

Stel uw vragen

Wil je bedrijfsfruit bestellen voor jouw bedrijf in Houten? Bekijk dan nu ons hele assortiment. Heb je vragen over ons assortiment of over de bezorging hiervan? Dan kun je ons contactformulier invullen, of ons een e-mail sturen naar info@vankekemfruit.nl. Wil je liever telefonisch contact opnemen? Bel dan naar 0183510013. En bestel fruit voor uw bedrijf.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.