Bedrijfsfruit in Houten

Wil je bedrijfsfruit bestellen voor je bedrijf in Houten? Bestel nu fruit bij Van Kekem Fruit uit Ameide, vlakbij Utrecht. Wij bezorgen elke week op een vast tijdstip een box met vers fruit voor jouw bedrijf. We leveren aan verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Altijd bewust, seizoensgebonden en gevarieerd.

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Houten

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Kies jouw pakket
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Laat bedrijfsfruit bezorgen bij je bedrijf in Houten

Heb je een bedrijf in Houten en wil je daar bedrijfsfruit laten bezorgen door een fruitleverancier? Schakel dan de hulp in van ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers kunnen kiezen voor een gezonde snack op het werk. Laat nu zakelijk fruit leveren en geniet van de verschillende soorten fruit in de box. Al je medewerkers kunnen fruit uitkiezen die hij of zij lekker vindt. Door de vitamines kunnen ze zich beter concentreren op het werk. Fruit heeft vele voordelen voor een gezonde werksfeer, het is niet alleen gezond maar ook nog eens leuk én lekker! We leveren gezond fruit aan scholen, bedrijven en zorginstellingen.

Stel je vragen

Wil je bedrijfsfruit bestellen voor jouw bedrijf in Houten? Bekijk dan nu ons hele assortiment. Heb je vragen over ons assortiment of over de bezorging hiervan? Dan kun je ons contactformulier invullen, of ons een e-mail sturen naar info@vankekemfruit.nl. Wil je liever telefonisch contact opnemen? Bel dan naar 0183510013. En bestel fruit voor je bedrijf.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Hoe werkt de betaling?

Alle bestellingen gaan op rekening. Aan het einde van iedere maand maken wij een maandfactuur. Dit kan per locatie of voor de hele organisatie in 1 keer. Hierin zijn alle leveringen van die maand meegenomen.

Hoe zit het met subsidie op werkfruit?

Als je werkfruit beschikbaar stelt voor je personeel, is dat 100% aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Dat geldt ook voor de BTW.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen onze fruit en groente nagenoeg door heel Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden, we staan graag voor je klaar!

Waar komt Van Kekem Fruit vandaan?

Onze boomgaarden zijn gevestigd in en rondom Ameide (provincie Utrecht). Je kunt ons vinden aan de Broekseweg 90a. Ons kantoor staat tussen de appel- en perenbomen. Ben je in de buurt? Laat het ons weten. Je bent van harte welkom!