Fruitschaal bestellen voor zakelijk gebruik

Wil je een fruitschaal bestellen voor zakelijk gebruik? Bekijk dan het assortiment van Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht. Twee stukken fruit per dag is het minimum om de voorgeschreven vitamines binnen te krijgen. Het grootste gedeelte van de dag zit men op het werk, dus wat is een betere plek om deze vitamines binnen te krijgen?

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Bij ons kan je een fruitschaal bestellen voor zakelijk gebruik

Als fruit bedrijf kan je bij ons een fruitschaal bestellen voor zakelijk gebruik. Het bestellen van fruit gaat bij ons geheel online. In ons assortiment vind je alle fruitsoorten die we op dit moment hebben. Je selecteert ze, bestelt ze en wijkomen het fruit bij je bezorgen. Wil je vaker fruit bestellen? Het is bij ons ook mogelijk om een fruitabonnement af te sluiten voor je bedrijf. Zo krijg je bijvoorbeeld elke week een fruitmand bezorgd.

Bekijk nu ons hele assortiment

Wil je een fruitschaal bestellen voor zakelijk gebruik? Stuur dan een e-mail naar info@vankekemfruit.nl.Heb je vragen over je bestelling? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 0183 510013. Bekijk nu ons hele assortiment aanfruitsoorten en bestel het fruit dat je nodig hebt voor op kantoor.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.