Bedrijfsfruit in Rotterdam

Wil je bedrijfsfruit laten bezorgen bij je bedrijf in regio Rotterdam? Schakel dan nu de hulp in van Van Kekem Fruit. We bezorgen elke week op een vast tijdstip vers fruit voor je bedrijf. Zo kun je fruit aanbieden aan je werknemers of aan klanten. Een gezonde snack is belangrijk voor de concentratie op het werk. Het bevordert de gezondheid en de concentratie van de medewerkers.

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Rotterdam

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Meer informatie
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Meer informatie
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Meer informatie
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Bestel nu jouw bedrijfsfruit in regio Rotterdam

Fruit bevordert de concentratie en zorgt ervoor dat je medewerkers minder ongezonde snacks mee naar het werk nemen. Ongezonde snacks zorgen voor een dip in de concentratie. Zorg nu voor gezonde voeding op je kantoor. Het heeft dus vele voordelen om een fruitmand bij je bedrijf te hebben staan. Bied nu je medewerkers en natuurlijk ook je klanten een gezond stuk fruit aan. Als fruitleverancier bezorgen we elke week het fruit op een vast tijdstip. Bestel nu fruit bij ons bedrijf.

Plaats nu een bestelling

Wil je een bestelling plaatsen voor bedrijfsfruit in regio Rotterdam? Vul het bovenstaande formulier in en wij maken een plan op maat. Wij bieden jullie de mogelijkheid om ons fruit één week gratis te proeven. Schrijf je nu in! Dit doe je door een e-mail testuren naar info@vankekemfruit.nl of neem telefonisch contact op via 0183 510013. Kom erachter of het bedrijfsfruit iets is voor jou bedrijf in Rotterdam.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

No items found.