Bedrijfsfruit in Rotterdam

Wil je bedrijfsfruit laten bezorgen bij je bedrijf in regio Rotterdam? Schakel dan nu de hulp in van Van Kekem Fruit uit Ameide. We bezorgen elke week op een vast tijdstip vers fruit voor je bedrijf. Zo kun je fruit aanbieden aan je werknemers of aan klanten. Een gezonde snack is belangrijk voor de concentratie op het werk. Het bevordert de gezondheid en de concentratie van de medewerkers.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Bestel nu je bedrijfsfruit in regio Rotterdam

Fruit bevordert de concentratie en zorgt ervoor dat je medewerkers minder ongezonde snacks mee naar het werk nemen. Ongezonde snacks zorgen namelijk voor een dip in de concentratie. Zorg nu voor gezonde voeding op je kantoor. Het heeft dus vele voordelen om een fruitmand bij je bedrijf te hebben staan. Bied nu je medewerkers en natuurlijk ook je klanten een gezond stuk fruit aan. Als fruitleverancier bezorgen we elke week het fruit op een vast tijdstip. Bestel nu fruit bij ons bedrijf.

Plaats nu een bestelling

Wil je een bestelling plaatsen voor bedrijfsfruit in regio Rotterdam? Plaats dan nu een bestelling in onze webshop. Als je nu een abonnement bij ons afsluit, kun je zelfs twee weken gratis fruit proeven. Schrijf je nu in! Dit doe je door een e-mail testuren naar info@vankekemfruit.nl of neem telefonisch contact op via 0183 510013. Kom erachter of het bedrijfsfruit iets is voor jou bedrijf in Rotterdam.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.