Bedrijfsfruit in Utrecht

Wil je bedrijfsfruit aanbieden op jouw werk in Utrecht? Van Kekem Fruit uit Ameide, regio Utrecht helpt je graag verder. We bezorgen fruit bij verschillende bedrijven, scholen en zelfs zorginstellingen. Fruit is enorm gezond en goed voor je. Wil je ook fruit op je werk laten bezorgen? Lees dan nu verder.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Wij bezorgen bedrijfsfruit in Utrecht en omgeving

Ons fruitbedrijf uit in de buurt van Utrecht bezorgd bedrijfsfruit bij veel verschillende soorten bedrijven. Fruit heeft veel verschillende vitamines en mineralen die het lichaam nodig heeft. Biedt nu gezonde voeding aan op het kantoor en ontdek de vele voordelen van een stuk fruit per dag. Wij leveren het fruit bij je op het werk. We bezorgen elke week op een vast tijdstip. Dus je kan ervan uit gaan dat er elke week vers fruit klaar ligt voor je medewerkers of klanten. Plaats nu een bestelling bij ons als fruitleverancier.

Plaats nu een bestelling

Wil je een bestelling plaatsen voor bedrijfsfruit in Utrecht? Plaats nu een bestelling in onze webshop. Het is nu zelfs ook mogelijk om twee weken gratis fruit te proeven. Schrijf je nu in voor het gratis proeven! Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@vankekemfruit.nlof neem telefonisch contact op via 0183 510013. Kom erachter of het bedrijfsfruit iets is voor jou bedrijf in Utrecht en plaats een bestelling.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.