Bedrijfsfruit in Utrecht

Wil je bedrijfsfruit aanbieden op jouw werk in Utrecht? Van Kekem Fruit uit Ameide, regio Utrecht helpt je graag verder. We bezorgen wekelijks vers fruit bij verschillende bedrijven door heel Nederland. Bedrijfsfruit is leuk, lekker én gezond! Wil je ook fruit op je werk laten bezorgen? Vul het formulier in en wellicht staan we maandag bij jou op stoep met vers fruit!

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
UTRECHT

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

Meest gekozen

Fruitpakket

Behapbaar

Onze fruitkenners brengen hier wekelijks variatie in. Dat is leuk en verrassend.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Fruit- en groentepakket

Pakket behapbaar + groentesnacks.

Voeg groentesnacks toe aan jouw pakket! Afwisselend en gemakkelijk.

Kies jouw pakket
Meest gekozen

Zelf samenstellen

Zelf bepalen

Stel zelf een pakket samen. Kies zelf of laat je adviseren door onze fruitkenners.

Kies jouw pakket
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Wij bezorgen bedrijfsfruit in Utrecht en omgeving

Ons fruitbedrijf uit in de buurt van Utrecht bezorgd bedrijfsfruit bij veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Fruit bevat veel  vitamines en mineralen die het lichaam nodig heeft. Biedt nu gezonde voeding aan op het kantoor en ontdek de vele voordelen van een stuk fruit per dag. Wij leveren het fruit bij je op het werk. We bezorgen elke week op een vast tijdstip. Wekelijks vers fruit voor jouw medewerkers en klanten die bij jou op bezoek komen? Plaats nu een bestelling bij ons als fruitleverancier. Met Van Kekem Fruit kies je voor bewust, gevarieerd en seizoensgebonden.

Plaats nu een bestelling

Wil je een bestelling plaatsen voor bedrijfsfruit in Utrecht? Vul het bovenstaande formulier in. Het is nu zelfs ook mogelijk om één week gratis fruit te proeven. Inschrijven voor deze proefperiode? Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@vankekemfruit.nl of neem telefonisch contact op via 0183 510013. Kom erachter of het bedrijfsfruit iets is voor jou bedrijf in Utrecht en plaats een bestelling.

1

1

2

2

3

3

Één week gratis proeven?

Maak kosteloos kennis met de producten en smaken van Van Kekem Fruit. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Waar komt Van Kekem Fruit vandaan?

Onze boomgaarden zijn gevestigd in en rondom Ameide (provincie Utrecht). Je kunt ons vinden aan de Broekseweg 90a. Ons kantoor staat tussen de appel- en perenbomen. Ben je in de buurt? Laat het ons weten. Je bent van harte welkom!

Hoe werkt de betaling?

Alle bestellingen gaan op rekening. Aan het einde van iedere maand maken wij een maandfactuur. Dit kan per locatie of voor de hele organisatie in 1 keer. Hierin zijn alle leveringen van die maand meegenomen.

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Hoe zit het met subsidie op werkfruit?

Als je werkfruit beschikbaar stelt voor je personeel, is dat 100% aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Dat geldt ook voor de BTW.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen onze fruit en groente nagenoeg door heel Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden, we staan graag voor je klaar!