Zorgfruit

Wil je zorgfruit bestellen bij ons als fruitleverancier in de zorg? Wij staan voor je klaar. Schakel de hulp in van Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht en laat een fruitpakket bezorgen bij jouw zorginstelling. Fruit is gezond en kan op jouw locatie door bewoners, cliënten, patiënten en medewerkers gegeten worden. Het is belangrijk dat iedereen voldoende fruit binnen krijgt. In fruit zitten namelijk enorm veel vitamines en mineralen die ze in de zorg goed kunnen gebruiken.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Bestel jouw zorgfruit bij ons als fruitleverancier voor in de zorg

Als fruitleverancier bezorgen we ook fruit in de zorg. Zorgfruit is erg belangrijk omdat er veel vitamines in fruit zitten. Zo leveren we ook fruit aan ziekenhuizen. Het is bij ons als fruitleverancier voor de zorg mogelijk om een fruitpakket te bestellen, in de fruitpakketten vind je genoeg fruit voor al je medewerkers. Daarnaast kun je zelfs een fruit abonnement afsluiten zodat je elke week vers fruit bezorgd krijgt. Het fruit wordt bezorgd op een vast moment en door dezelfde bezorger. Hierdoor zie je elke week een vertrouwd gezicht vanuit ons familiebedrijf. Bestel nu fruit bij ons als fruitleverancier in de zorg. Ons fruit wordt verpakt op een efficiënte en duurzame wijze zodat we zo min mogelijk het milieu aantasten. Bekijk nu onze verschillende pakketten en plaats een bestelling in onze webshop. Wil je een abonnement afsluiten? Neem dan vooral contact op met de experts van ons bedrijf. Zij helpen je graag verder.

Stel jouw pakket samen

Wil je zorgfruit bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@vankekemfruit.nl en laat wetenwaar het fruitpakket bezorgd moet worden. Heb je vragen over de bestelling of over de bezorging? Neem dan vooral contact met ons op door te bellen naar 0183 510013. Ontdek nu ons hele assortiment en plaats een bestelling voor al je zorgfruit.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.