zorgfruit

Wil je zorgfruit bestellen bij ons als fruitleverancier voor de zorg? Wij staan voor je klaar. Schakel de hulp in van Van Kekem Fruit uit Ameide, nabij Utrecht en laat een fruitpakket bezorgen bij jouw zorglocatie. Fruit is gezond en kan op jouw locatie door bewoners, cliënten, patiënten en medewerkers gegeten worden. Het is belangrijk dat iedereen voldoende fruit binnen krijgt. In fruit zitten namelijk enorm veel vitamines en mineralen die iedereen in de zorg goed kunnen gebruiken.

Bereken de prijs

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
zorgfruit

Ons assortiment

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Van Kekem Fruit helpt je bij het maken van bewuste en gezonde keuzes. Selecteer hieronder één van onze pakketten en geniet van ons fruit (en groente-snacks) op het werk.

No items found.
Rechtstreeks uit eigen boomgaard
Duurzaam, gevarieerd en seizoensgebonden
Probeer nu één week gratis

Bestel jouw zorgfruit bij ons als fruitleverancier voor in de zorg

Als fruitleverancier bezorgen we ook fruit in de zorg. Zorgfruit is erg belangrijk omdat er veel vitamines in fruit zitten. Zo leveren we ook fruit aan ziekenhuizen. Het is bij ons als fruitleverancier voor de zorg mogelijk om een fruitpakket te bestellen, in de fruitpakketten vind je genoeg fruit voor al je medewerkers. Daarnaast kan je ook een fruit abonnement afsluiten zodat je elke week vers fruit bezorgd krijgt. Het fruit wordt bezorgd op een vast moment en door dezelfde bezorger. Hierdoor zie je elke week een vertrouwd gezicht vanuit ons familiebedrijf. Bestel nu fruit bij ons als fruitleverancier in de zorg. Ons fruit wordt verpakt op een efficiënte en duurzame wijze zodat we zo min mogelijk het milieu aantasten. Bekijk nu onze verschillende pakketten en plaats jouw bestelling via info@vankekemfruit.nl. Wil je een abonnement afsluiten? Neem dan vooral contact op met de experts van ons bedrijf. Zij helpen je graag verder.

Stel jouw pakket samen

Wil je zorgfruit bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@vankekemfruit.nl en laat weten waar het fruitpakket bezorgd moet worden. Heb je vragen over de bestelling of over de bezorging? Neem dan vooral contact met ons op door te bellen naar 0183 510013. Ontdek nu ons hele assortiment en plaats een bestelling voor al je zorgfruit.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

Éen week gratis fruit? Wat is het addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. Maak gebruik van de gratis proefweek en maak kennis met onze bezorger, service en kwaliteit. We weten zeker dat het in de smaak zal vallen. In deze proefperiode zullen wij contact met jullie houden. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de fruit- en groenteconsumptie binnen jouw organisatie. Uiteraard doen wij deze gratis proefperiode alleen met bedrijven die de intentie hebben om met ons door te gaan als vaste fruit- en groenteleverancier.

Hoe gaat de bezorging op locatie?

Onze bezorger zet de bestelling op de plek die jij wenst. De lege kisten van de vorige levering nemen wij weer mee retour. Er hoeft niets afgetekend te worden en wij berekenen geen statiegeld. Heb je alle vertrouwen in onze vaste bezorger? Wij wel. Geef eventueel je toegangscode door, dan zorgt hij dat jouw bestelling op de juiste plek wordt neergezet.

Hoe werkt de betaling?

Alle bestellingen gaan op rekening. Aan het einde van iedere maand maken wij een maandfactuur. Dit kan per locatie of voor de hele organisatie in 1 keer. Hierin zijn alle leveringen van die maand meegenomen.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen onze fruit en groente nagenoeg door heel Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden, we staan graag voor je klaar!

Hoe zit het met subsidie op werkfruit?

Als je werkfruit beschikbaar stelt voor je personeel, is dat 100% aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Dat geldt ook voor de BTW.

Hoe duurzaam zijn de fruit en groente van Van Kekem Fruit?

De producten uit onze eigen boomgaarden zijn Planet-Proof gecertificeerd. Een onafhankelijk keurmerk voor duurzame producten. Onze toeleveranciers voldoen ook aan alle eisen rondom kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal. In onze boomgaarden laten we lieveheersbeestjes ongewenste beestjes verjagen, bestrijden we ziektes in de bomen door deze handmatig te controleren en laten we bijen de bloeiende bomen bestuiven. Meer informatie over duurzaamheid? Neem vooral een kijkje in ons duurzaamheidsbeleid!