Bedrijfsfruit in Nieuwegein

Bestel nu je bedrijfsfruit voor jouw bedrijf in Nieuwegein bij Van Kekem Fruit uit Ameide, vlakbij Utrecht. Wij zorgen ervoor dat in de fruit box veel verschillende soorten fruit zit zodat de medewerkers zelf kunnen kiezen wat zij lekker vinden. Ontdek nu de verschillende mogelijkheden en plaats een bestelling.

Vraag de prijs op

Bedankt voor je aanvraag!
Er is iets mis gegaan. Controleer de formulier velden.
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gegaan
Ongelimiteerd fruit bestellen
Fruitabonnement afsluiten
Duurzame producten

Bestel bedrijfsfruit voor uw bedrijf in Nieuwegein

Heeft u een bedrijf in Nieuwegein en wilt u bedrijfsfruit bestellen voor jou en je medewerkers? Bestel dan nu een fruitabonnement voor je bedrijf en ontvang elke week nieuw en vers fruit. Fruit zit vol met vitamines en mineralen die gezond zijn voor de mens. Daarnaast kan iedereen zelf een fruitsoort uitkiezen die hij of zij lekker vindt. Bestel nu fruit voor je bedrijf en ontdek de verschillende voordelen. Fruit voor op het werk bevordert de concentratie en zorgt voor een gezonde werksfeer. Plaats nu een bestelling bij ons als fruitleverancier.

Vraag naar de verschillende mogelijkheden

Wil je bedrijfsfruit bestellen voor je bedrijf in Nieuwegein? Om een bestelling te plaatsen vul je ons contactformulier in, stuur je een e-mail te naar info@vankekemfruit.nlof neem je telefonisch contact op via 0183 510013.Bekijk nu ons hele assortimenten bestel het fruit dat je nodig hebt. Ontdek nu ook onze fruit boxen.

1

1

2

2

3

3

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, met één druk op de onderstaande knop kan je ons meer vragen stellen.

Veelgestelde vragen

No items found.